Video

Νέα σειρά ΕΡΤ: Τα καλύτερά μας χρόνια με αγαπημένους ηθοποιούς

Νέα σειρά ΕΡΤ: Τα καλύτερά μας χρόνια με αγαπημένους ηθοποιούς
Νέα σειρά ΕΡΤ: Δυνατή είσοδο στη μυθοπλασία επιχειρούν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ με μόνο στόχο να καταφέρει η Δημόσια Τηλεόραση να γίνει ξανά ανταγωνιστική.

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, ονομάζεται «Τα καλύτερα μας χρόνια» και αναμένεται να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο, φιλοδοξώντας να γίνουν η νέα τηλεοπτική συνήθεια.

Η Δημόσια Τηλεόραση φαίνεται πως κάνει στροφή στη μυθοπλασία με στόχο να γίνει ξανά ανταγωνιστική έναντι των ιδιωτικών σταθμών. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η ΕΡΤ την ερχόμενη σεζόν θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμα της, την σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην οποία μεταξύ άλλων θα πρωταγωνιστούν αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως ο Ηλίας Μελέτης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Υβόννη Μαλτέζου και η Τζένη Θεωνά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Την τηλεοπτική οικογένεια, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη, ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος και ο Μανώλης Γκίνης ως ο μικρότερος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Όλγα Μαλέα ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη. Ξεναγός σε αυτό το ταξίδι, ο οκτάχρονος Άγγελος, ο μικρότερος γιος μιας πενταμελούς οικογένειας, εξαμελούς μαζί με τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, της οικογένειας Αντωνοπούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Μεσσηνία για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο.

Η υπόθεση της σειράς

«Τέλη δεκαετίας του 1960, η τηλεόραση εισβάλει δυναμικά στη ζωή μας, ή για να ακριβολογούμε, στο σαλόνι μας. Γύρω από αυτήν μαζεύονται κάθε απόγευμα οι οικογένειες και οι παρέες σε μια Ελλάδα που ζει σε καθεστώς δικτατορίας, ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δεν ξέρει ακόμη πότε θα έρθει αυτό. Εποχές δύσκολες, αλλά και γεμάτες ελπίδα. Εντέλει όμως και εποχές που οι μεγαλύτεροι θυμούνται πια με νοσταλγία, τα καλύτερά μας χρόνια είναι πάντα αυτά της νιότης μας, το καταλαβαίνουμε όσο μεγαλώνουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ.

«Η ολοκαίνουρια  ασπρόμαυρη τηλεόραση φτάνει στο σπίτι των Αντωνόπουλων τον Ιούλιο του 1969, στα  όγδοα γενέθλια του Άγγελου που θα γιορτάσει στο πρώτο επεισόδιο. Πού να ήξερε τότε ότι τα μετέπειτα χρόνια θα επιτελούσε το ύψιστο χρέος κάθε πιτσιρικά της εποχής: Να είναι το… τηλεκοντρόλ της οικογένειας, στην αρχή ανοίγοντας και κλείνοντάς την, και ύστερα από λίγα χρόνια αλλάζοντας τα, δύο μόνο, κανάλια που υπήρχαν σύμφωνα με τις επιθυμίες των μεγάλων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments