Αθλητισμός

Βράνιες ΑΕΚ: Στην Αθήνα βρέθηκε ο Βόσνιος αμυντικός

Βράνιες ΑΕΚ: Στην Αθήνα βρέθηκε ο Βόσνιος αμυντικός
Βράνιες ΑΕΚ: Ο Βόσνιος αμυντικός βρέθηκε στην Αθήνα για να λύσει τις εκκρεμότητες που είχε με την Ένωση.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε πρόωρα από την ΑΕΚ στις 16 Ιουνίου μετά από την απόφαση της Ένωσης να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, στέλνοντάς τον νωρίτερα πίσω στην Α΄ντερλεχτ όπου και ανήκει.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Βράνιες βρέθηκε στην Αθήνα από τη Δευτέρα μέχρι και χθες βράδυ κι όχι μόνο για λόγους… αναψυχής. Είχε αφήσει πράγματα πίσω του, αλλά είχε και εκκρεμότητες με την ΑΕΚ. Αυτές τις εκκρεμότητες έπρεπε να λύσει μιλώντας αποκλειστικά με συγκεκριμένους ανθρώπους, αφού έχασε το προνόμιο να μιλάει με όλους, όπως σημειώνει το δημοσίευμα. Υπήρχαν και οικονομικές εκκρεμότητες που διευθετήθηκαν, απλά, όπως συνέβη και με τον τρόπο που αποχώρησε, η προσέγγιση του στις επαφές που είχε με την ΑΕΚ δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η τελευταία συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ έγινε την Τετάρτη 1 Ιουλίου το βράδυ.

Πως αποχώρησε ο Βράνιες από την Ένωση

Το pagenews.gr είχε αναφερθεί εκτενώς στο πως έφυγε ο αμυντικός από την ΑΕΚ πριν από περίπου μισό μήνα. Τι γράφαμε τότε; «Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Δεν χωράει καμία αμφιβολία για την ποιότητα του, αλλά μεγάλο εμπόδιο στην καριέρα του είναι ο χαρακτήρας του. Στην ομάδα της ΑΕΚ έχουν καταφέρει να τιθασεύσουν δύσκολους χαρακτήρες, όπως είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ωστόσο ο Βράνιες είναι μια κατηγορία μόνος του. Η δεύτερη θητεία του στην ομάδα ολοκληρώνεται επισκιασμένη από πειθαρχικό παράπτωμα. Αλλά να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή στο τι οδήγησε τον Βράνιες στην έξοδο.

Ο έμπειρος στόπερ είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου. Υπό κανονικές συνθήκες τότε θα επέστρεφε στην Άντερλεχτ και θα μιλούσε μαζί της για την ελευθερία του. Αν το πετύχαινε αυτό τότε η ΑΕΚ θα τον περίμενε και θα του πρόσφερε συμβόλαιο. Ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα δεδομένα και οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν παράταση του δανεισμού για ένα μήνα. Οι Βέλγοι αρνούνταν κατηγορηματικά και τότε ξεκίνησε το μπέρδεμα.

Την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθούσε να βγάλει άκρη με την Άντερλεχτ ο Βράνιες επέλεξε να φύγει χωρίς άδεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε στη Βοσνία και παρά τις πιέσεις από τον Ίλια Ίβιτς αρνήθηκε να επιστρέψει πίσω. Αυτό εξόργισε τους πάντες στην ΑΕΚ που επικοινώνησαν εκ νέου με τους Βέλγους και τους ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν άλλο.

Μερικές ώρες αργότερα ο διεθνής στόπερ έστειλε το δικό του μήνυμα. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε για δεύτερη φορά την Ένωση. Ο έμπειρος αμυντικός ανέβασε μια φωτογραφία που φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και την συνόδευσε με την λεζάντα «Αντίο ΑΕΚάρα και σε ευχαριστώ για όλα».

Όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που ο «Δικέφαλος» ασχολείται με την περίπτωση του Βράνιες καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ δίνει ευκαιρία στον συγκεκριμένο παίκτη και εκείνος δεν φεύγει με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την επιμονή της Άντερλεχτ για επιστροφή του παίκτη δύσκολα θα τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments