Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [03/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [03/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [03/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [03/07/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι λόγω ενός συναισθηματικού εμποδίου ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε γενικά. Ένας από εσάς πρέπει να κάνει την αρχή. Να ξεκινήσει την άβολη συζήτηση που πρέπει να γίνει, ώστε να επιλυθεί η κατάσταση.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να λάβετε μια σημαντική απόφαση, που ίσως φέρει επανάσταση στην ερωτική σας ζωή. Έχετε συναίσθηση της κακής πορείας που έχετε πάρει – αλλά μέχρι στιγμής δεν είχατε τη θέληση να κάνετε κάτι για αυτό. Σήμερα θα αισθανθείτε ξαφνικά πολύ αποφασισμένοι.

Δίδυμοι

Η ζωή είναι για να τη ζούμε. Μέχρι τώρα αντιστεκόσασταν την παρόρμηση να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πώς ακριβώς αισθάνεστε; Σήμερα θα θέλετε να βγείτε στα μπαλκόνια και να το φωνάξετε να το ακούσει όλος ο κόσμος. Η απροθυμία σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας θα εξαφανιστεί.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια ξεχωριστή σύνδεση. Μέσω των επαγγελματικών ή των προσωπικών σας επαφών, θα μπορούσε να αποδειχθεί ανώτερη των προσδοκιών σας. Αναρωτιόσασταν αν θα γνωρίσετε κάποιο άτομο για να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα ιδανικά σας; Μάλλον δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο.

Λέων

Η ενέργεια της μέρας προκαλεί ένταση στην ερωτική σας ζωή. Ταλαντευόσασταν ανάμεσα σε δύο σχέσεις και δεν μπορούσατε να αποφασίσετε ποια θα αφήσετε; Σήμερα θα αισθανθείτε την ανάγκη να επιλύσετε το θέμα. Το πιθανότερο είναι ότι θα αφήσετε στην άκρη το παλιό για να αγκαλιάσετε το καινούργιο.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να αναζωπυρώσει κάποια πράγματα στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν έχετε εφησυχάσει τελευταία. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας για έναν κοινό σκοπό. Αυτό θα ανανεώσει και θα αναβαθμίσει τη σχέση σας. Μην το σκέφτεστε άλλο!

Ζυγός

Εάν πιστεύετε ότι θα κάνετε το καλύτερο για να αναβαθμίσετε μια συζήτηση, ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια έκπληξη. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η όλη κατάσταση είναι πιο σοβαρή από όσο φανταζόσασταν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το διασκεδάσετε. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας… Αλλά όχι χωρίς προβληματισμό για το αν κάνετε το σωστό. Ίσως θέλατε να θέσετε το θέμα μιας βαθύτερης δέσμευσης αλλά περιμένατε την κατάλληλη διάθεση. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία.

Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό εσείς και το ταίρι σας έχετε κάνει διάφορα πράγματα μαζί. Τώρα θα ήταν χρήσιμο να περάσετε και λίγο χρόνο χωριστά. Πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να επανασυνδεθείτε με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά σας. Όταν ξανασυναντηθείτε, θα νιώθετε και οι δύο ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει απαισιόδοξους για την ερωτική σας ζωή. Αν ψάχνατε την τέλεια σχέση και δεν είχατε τύχη, ίσως αρχίζετε να απελπίζεστε. Ωστόσο, πρόκειται για μια περαστική φάση. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία και διατηρήστε τις υψηλές προσδοκίες σας. Μην τα παρατάτε.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να ντύνεστε στα μαύρα και στα γκρι επειδή έχετε σκωπτική διάθεση. Η ενέργεια της μέρας δείχνει ότι όλοι γύρω σας αισθάνονται το ίδιο. Προσπαθήστε να φοράτε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα. Επίσης, με το πιο λαμπερό χαμόγελό σας ένα ξεχωριστό άτομο σίγουρα θα εντυπωσιαστεί!

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Τις τελευταίες εβδομάδες συνέβησαν μερικά συνταρακτικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Έχετε μια ευκαιρία να τα ανασκοπήσετε και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments