Αθλητισμός

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: 2-2

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: 2-2
Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Με ένα πολύτιμο βαθμό έφυγε η ομάδα του Αγρινίου από το Περιστέρι, αν και έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Σε ένα ματς που είχε τέσσερα γκολ και πρωταγωνιστή ξανά τον Άντονι Μουνιέ, ο Παναιτωλικός πήρε «χρυσό» βαθμό στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μάλιστα, κατάφερε να ισοφαρίσει και τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου πρόσθεσε έτσι ένα ακόμη πόντο στη συγκομιδή της στη μάχη που δίνει για παραμονή, ενώ αντίθετα ο Σάββας Παντελίδης είδε την ομάδα του να μένει πίσω από τον Αστέρα, για ένα βαθμό, στη μάχη της 7ης θέσης.

Ισοφάρισε δύο φόρες η ομάδα του Αγρινίου

Ο Ατρόμητος είχε την τύχη να προηγηθεί δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά ο Παναιτωλικός αντέδρασε σχετικά γρήγορα και τις δύο φορές και αυτό έπαιξε το ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Γκάλο στο 18′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύται και την κακή τοποθέτηση του τείχους από τον Φερνάντες. Οι φιλοξενούμενοι όμως ισοφάρισαν στο 35′ με κεφαλιά του Μουνιέ και καταφεράν να στείλουν το ματς ισόπαλο στην ανάπαυλα.

Σύμφωνα με το sport24.gr, στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος προηγήθηκε εκ νέου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μανούσο στο 60′ και αυτή τη φορά η ισοφάριση ήρθε ακόμα γρηγορότερα για την ομάδα του Παναιτωλικού. Στο 62′ ο Κωνσταντόπουλος στο ντεμπούτο του με προβολή από κοντά εφερε και πάλι το ματς στα ίσια με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Πάλι γκολ ο Μουνιέ

Ο Μουνιέ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Αγρινιού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο άλλος ήταν ο νεαρός Κωνσταντόπουλος. Ο Γάλλος κατάφερε και ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό με έξυπνη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νικώντας τον Μανδά που θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση.

Ο Γάλλος πέτυχε ένα ακόμη γκολ στα play out και δείχνει πως θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην παραμονή στην κατηγορία με τον ίδιο να κερδίζει τον τίτλο του MVP σε αυτά τα παιχνίδια.

Στο δεύτερο μέρος και μετά την είσοδο του ο Βέλλιος είχε τρεις ευκαιρίες για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά τις σπατάλησε. Η πρώτη μάλιστα λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς είναι απ’ αυτές που λέμε πως δεν χάνονται. Ο διεθνής επιθετικός αν και βρέθηκε μέσα στις φάσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει και αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (85′ Ουμπίδες), Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού, Ραμπέγιο (85′ Γιακουμάκης), Ντε Πο, Μανούσος (78′ Ανδρούτσος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο, Κέβιν, Ντουάρτε, Μπαίροβιτς (78′ Αριγίμπι), Τζανακάκης, Ντίαζ, Ρόσα (78′ Άλβαρες), Μουνιέ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAΥ OUT:

7. Αστέρας 39

8. Ατρόμητος 38

9. ΑΕΛ 34

10. Λαμία 33

11. Βόλος 31

12.Ξάνθη 23

13. Παναιτωλικός 23

14. Πανιώνιος 22

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments