Αθλητισμός

Ζενίτ: Πήρε φόρα και ετοιμάζεται για τον Κέι Σι Ρίβερς

Ζενίτ: Πήρε φόρα και ετοιμάζεται για τον Κέι Σι Ρίβερς
Ζενίτ: Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης τρέχει και δεν πιάνεται. Μετά τον Πάγκος , τον Αρτούρας Γκουντάιτις και τις πληροφορίες για τον Άλεξ Πόιθρες, τώρα χτυπάει τον Κέι Σι Ρίβερς

Δεν έχουν σταματημό οι ειδήσεις για τα μεταγραφικά νέα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Τώρα παρουσιάζεται έτοιμη να υπογράψει με τον παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς. Η ρωσική ομάδα «χτίζει» ένα ρόστερ στα «θέλω» του Τσάβι Πασκουάλ, έχοντας αλλάξει πια σελίδα και διαθέτοντας τον Μάνο Παπαδόπουλο στο επιτελείο της.

 Η ρωσική ομάδα μετά τη συμφωνία με τον Αρτούρας Γκουντάιτις ετοιμάζεται να αποκτήσει και τον Άλεξ Πόιθρες, που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την τουρκική Γαλατασαράι.

Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» της Ζενίτ ενόψει της νέας σεζόν, όμως η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν σταματάει εκεί. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη για να ενισχύσει τη γραμμή ψηλών της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ όπως όλα δείχνουν το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να κάνει και ο Άλεξ Πόιθρες. Τώρα σειρά έχει ο Κέι Σι Ρίβερς.

Όπως αναφέρει το «Eurohoops», οι Ρώσοι ετοιμάζονται να κλείσουν και τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ επέστρεψε στην Euroleague την περσινή σεζόν και μέτρησε 9,3 πόντους με 41% στο τρίποντο υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις.

Μάλιστα, ο ίδιος επιβεβαίωσε το deal, ανεβάζοντας μία ρωσική σημαία στο προφίλ του στο Twitter.

Στον «αέρα» η Euroleague

Οι ομάδες ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, αλλά άγνωστο είναι για την ώρα το μέλλον της Euroleague λόγω του κορωνοϊού. Ενώ κανονικά είχε αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την 1η Οκτωβρίου, τώρα αρκετές ομάδες αρνούνται στο να υπάρξει τζάμπολ τη συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς οι πτήσεις, που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού, δεν θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Επίσης, σε πρώτη φάση η διοργάνωση θα πρέπει να αρχίσει τις αναμετρήσεις της χωρίς οπαδούς στις κερκίδες.

Μάλιστα, οι σύλλογοι φαίνεται να έστειλαν αίτημα για την αναβολή της διοργάνωσης και την μετάβασή της για τον Δεκέμβρη. Όπως ισχυρίζεται ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Γιάκοβ Μέιρ: «Η οικονομική αβεβαιότητα αλλά και οι περιορισμένες πτήσεις, είναι ο βασικός λόγος που αρκετές ομάδες, δεν θέλουν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια τον Οκτώβριο αλλά τον Δεκέμβριο». Φυσικά, ο προβληματισμός της Λίγκας είναι αρκετά μεγάλος, αφού υπάρχει, παράλληλα και ο κίνδυνος της εξάπλωσης του ιού. Σημειώνεται πως, για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση και όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση της πανδημίας. «Το εμπόδιο είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η διοίκηση της Euroleague θα συζητήσει το θέμα και θα αποφασίσει» καταλήγει ο Μέιρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments