Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για δυνατή προσθήκη εξτρέμ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για δυνατή προσθήκη εξτρέμ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να γίνει μια δυνατή μεταγραφική κίνηση στα άκρα της επίθεσης.

Τα play off έχουν ακόμα μερικά παιχνίδι πριν ολοκληρωθούν. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρουσιαστεί αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο στόχο. Ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός ισχύει και για φέτος οπότε οι “πράσινοι” αγωνίζονται για το γόητρο. Ωστόσο η επόμενη χρονιά αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές. Αρχικά στον πάγκο της ομάδας δεν θα κάθεται ο Γιώργος Δώνης καθώς όπως έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό τη θέση του θα πάρει ο Ντάνι Πογιάτος.

Φυσικά αλλαγές θα γίνουν και στο ρόστερ του συλλόγου. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει γνωστό ότι θα αποχωρήσουν καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώθηκαν. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και κατά προτίμηση από τα παιδιά που βγαίνουν από την ακαδημία του συλλόγου. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιλογή ενός προπονητή που γνωρίζει καλά να δουλεύει με πιτσιρικάδες καθώς όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ποιοτικές προσθήκες

Φυσικά και φέτος το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει μεταγραφικές σπατάλες και θα ψάξει για επιλογές value for money. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν προταθεί κάποιος ποιοτικός ποδοσφαιριστής δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την διαφαινόμενη απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνες. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει αποδεδειγμένη ποιότητα και μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει το “ΟΚ” στον Τσάβι Ρόκα που τρέχει τα μεταγραφικά, να προχωρήσει σε μια δυνατή περίπτωση. Το αφεντικό της ομάδας θέλει εκτός από τον Βιγιαφάνες να έρθει άλλος ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η θέση που αναζητείται αυτός ο παίκτης είναι αυτή του ακραίου επιθετικού.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα ούτε αν υπάρχει μια περίπτωση που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει μια οικονομική υπέρβαση αν ο παίκτης αξίζει τα χρήματα και “ζεστάνει” τον παγωμένο κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments