Αθλητισμός

Χρήστος Αλμπάνης ΑΕΚ: Ο Καρέρα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση

Χρήστος Αλμπάνης ΑΕΚ: Ο Καρέρα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση
Χρήστος Αλμπάνης ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα εκτιμάει τις ικανότητες του Έλληνα εξτρέμ και πιστεύει πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Ο Χρήστος Αλπμπάνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο στη Γερμανία. Μετά την περιπέτεια του στα Γερμανικά γήπεδα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλων Αθηνών. Οι εμφανίσεις του στη Ριζούπολη ήταν εξαιρετικές και έκαναν όλες τις μεγάλες ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν. Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο νεαρός εξτρέμ επέλεξε να μεταγραφεί στην ΑΕΚ που μόλις είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πλέον ο Χρήστος Αλμπάνης περνάει τον δεύτερο χρόνο του στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στην πρώτη του σεζόν που τον άφησε πίσω. Οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητών δεν του επέτρεψαν να βρει τον ρόλο του στην ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι με την έλευση του Καρντόνσο βρέθηκε στο περιθώριο και υπήρχαν σενάρια μέχρι και για δανεισμό.

Η αλλαγή με τον Μάσιμο Καρέρα

Στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν ο Μάσιμο Καρέρα ανέλαβε την ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή ο Ιταλός ξεκαθάρισε ότι θέλει να έχει άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Καρέρα έδωσε πολλές ευκαιρίες. Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο Έλληνας ξετρέμ πήρε κάποια παιχνίδια στην αρχή και βρήκε και δίχτυα σε εκείνο το διπλό στην έδρα του Άρη για το πρωτάθλημα.

Με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις προπονήσεις ο Χρήστος Αλμπάνης κατάφερε να κερδίσει τον Ιταλό. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι Αλμπάνης έχει “φάει” πολλές φορές τη θέση του Ντάνι Βέρντε από την αρχική ενδεκάδα. Ο έμπειρος εξτρέμ υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη χρονιά.

Ο Μάσιμο Καρέρα πιστεύει ότι αν ο Αλμπάνης κάνει μια σοβαρή προετοιμασία και δουλευτεί σωστά τότε μπορεί να γίνει βασικό στέλεχος σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει κατά μέτωπο, αλλά και με πλάτη κάτι που αρέσει πολύ στον προπονητή του. Παράλληλα, παρά το ύψος του είναι αρκετά γρήγορος κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Κάτι ακόμα που έχει κερδίσει τον Καρέρα είναι το γεγονός ότι ο Αλμπάνης είναι εργατικός και δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments