Τεχνολογία

Instagram: Τι αλλάζει στα σχόλια των δημοσιεύσεών σας [pic]

Instagram: Τι αλλάζει στα σχόλια των δημοσιεύσεών σας [pic]
Instagram: Το εν λόγω  χαρακτηριστικό ξεκίνησε να διατίθεται σε περιορισμένο κοινό από τον Μάιο, αλλά τώρα διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μια νέα δυνατότητα ανακοίνωσε το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram και αφορά στα σχόλια στις δημοσιεύσεις σας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δυνατότητα να καρφιτσώσετε τα σχόλια που επιθυμείτε στην κορυφή. Το Instagram έχει δώσει κάποια εργαλεία στο χρήστη για τον έλεγχο των σχολίων κάτω από τα posts του και τώρα κάνει ακόμα ένα εργαλείο διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το δημοφιλές social media επιτρέπει το καρφίτσωμα των σχολίων που σας αρέσουν και θέλετε, στην κορυφή των σχολίων κάτω από το post σας, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να διαχειριστείτε αναλόγως όσα σας γράφουν. Το εν λόγω χαρακτηριστικό ξεκίνησε να διατίθεται σε περιορισμένο κοινό από τον Μάιο, αλλά τώρα διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Να σημειωθεί πως μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και τρία σχόλια.

Λίγα λόγια για το Instagram 

Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακολούθους τους (followers) ή με επιλεγμένη ομάδα φίλων, να σχολιάζουν και να δηλώνουν ότι μια δημοσίευση τους αρέσει. Η δημοφιλής εφαρμογή δημιουργήθηκε από δύο απόφοιτους του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, τους Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ και ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010.

Μόλις δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2010, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών έφτασε το 1.000.000. Σήμερα η εφαρμογή μετράει 20 δισεκατομμύρια φωτογραφίες από όλο τον κόσμο και 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Το όνομα της προέρχεται από τον συνδυασμό της λέξης Instant (στιγμιαίο) και telegram (τηλεγράφημα). Tο 2012 η εφαρμογή αγοράστηκε από το Facebook, προς ένα 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ.

Αυξάνονται διαρκώς οι δυνατότητες του Instgram

Ο χρήστης μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία μέσω της εφαρμογής ή να χρησιμοποιήσει κάποια που έχει ήδη αποθηκευμένη στο τηλέφωνό του. Πριν την κοινοποιήσει μπορεί να εφαρμόσει εφέ και φίλτρα, να επισημάνει άλλους χρήστες στις δημοσιεύσεις του (tag), να προσθέσει περιγραφή και τοποθεσία και να την κοινοποιήσει κατευθείαν στο Facebook, στο Twitter, στο Flickr, στο Tumblr και στο Foursquare.

Ακόμα, υπάρχουν και οι ιστορίες, όπου κάθε χρήστης μπορεί να ανεβάσει μία φωτογραφία, ένα βίντεο, να δημιουργήσει boomerang και πολλά άλλα τα οποία μπορούν δουν οι ακόλουθοί του (ιδιωτικός λογαριασμός) ή όλοι οι χρήστες του Instagram (δημόσιος λογαριασμός). Τέλος, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κάνει live video (ζωντανή αναμετάδοση) και, μάλιστα, να προσθέσει μαζί και έναν ακόλουθό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments