Αθλητισμός

Αλ Ταμάρι: Το πρόσωπο κλειδί λέει ναι στον Ολυμπιακό

Αλ Ταμάρι: Το πρόσωπο κλειδί λέει ναι στον Ολυμπιακό
Αλ Ταμάρι: Ο Ιορδανός εξτρέμ είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και απ΄ότι φαίνεται ο Πειραιάς έχει κάνει την κίνηση ματ με τον πατέρα του παίκτη.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλ Ταμάρι, τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ από την Ιορδανία. Για τη νέα σεζόν ο Πειραιάς ψάχνει να ενισχύσει τη θέση του ακραίου επιθετικού. Από αυτούς που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ μόνο ο Μασούρας έχει σίγουρη τη θέση του για τη νέα χρονιά. Ο Λάζαρος κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν και ο Μπρούνο δεν έχει εντυπωσιάσει και έχει πάρει λίγες ευκαιρίες. Την ίδια ώρα ο Εμρέ Μορ που ήρθε για αντικαταστάτης του Ποντένσε θεωρείται απίθανο να μείνει και του χρόνου.

Η περίπτωση του Αλ Ταμάρι

Σε αυτήν τη θέση καλοβλέπει τον Αλ Ταμάρι, μόνο που πρέπει να τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ που πήρε πριν από δύο χρόνια στην ομάδα του τον Ιορδανό επιθετικό. Δανεικός, τότε στην Αλ Ζαζίρα από την Αλ Ορντόν! Γεννημένος το ΄97, winger που κόστισε ένα 400άρι στον Πρόδρομο Πετρίδη, πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ.

«Νομίζω πως τα τρία χρόνια συμφωνίας είναι λίγα, αλλά δεν μπορούσα κάτι καλύτερο». Δύο χρόνια μετά βγαίνει αληθινός. Ο 23χρονος εξτρέμ εδώ και ένα χρόνο είναι στην ατζέντα του Ολυμπιακού, ο οποίος περίμενε το ανάλογο timing για να χτυπήσει. Ο ΑΠΟΕΛ πέρυσι τέτοια εποχή είχε αρνηθεί σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime 6 εκατ. ευρώ πρόταση.

Πλέον, φθάνουμε στο σήμερα. Ο Μούσα Αλ-Τάμαρι δεν ανανεώνει στον ΑΠΟΕΛ με τις φετινές του απολαβές να αγγίζουν τις 200.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. Έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Κύπριους.

Η κίνηση του Ολυμπιακού στον πατέρα του παίκτη

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό έχει πλησιάσει τον πατέρα του παίκτη, προσφέροντας τα διπλά και 4ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές. Στην περίπτωση του Μούσα Αλ-Τάμαρι ο πατέρας είναι ατζέντης, ψυχολόγος, ποδοσφαιρικός πατέρας του.

Το «πράσινο» φως έχει ανάψει και πλέον απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πέραν του ότι έχει «παγωμένες» σχέσεις με τον Ολυμπιακό από την εποχή του Πιέρου Σωτηρίου συνάμα είναι με «δεμένα» τα χέρια μια και σε έξι μήνες ο 23χρονος εξτρέμ από την Ιορδανία θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει χωρίς να πάρει την άδεια κανενός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός «πατώντας» πάνω στην προφορική συμφωνία με τον μπαμπά Τάμαρι δεν πρόκειται να δώσει πάνω από 1 εκατομμύριο συν ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments