Αθλητισμός

Σλούκας: Ο διεθνής γκραντ είναι η εκκρεμότητα του Ολυμπιακού

Σλούκας: Ο διεθνής γκραντ είναι η εκκρεμότητα του Ολυμπιακού
Σλούκας: Μετά τον Σπανούλη, μία εκκρεμότητα μένει για τους ερυθρόλευκους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην υπογραφή η διεθνής γκραντ.

Όλο αυτό το διάστημα συζητιέται έντονα τι θα γίνει με τον Κώστα Σλούκα και τον Ολυμπιακό. Σενάρια δίνουν και παίρνουν και για άλλες ομάδες, αλλά οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να είναι πολύ κοντά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΦΩΣ ο διεθνής γκραντ έχει σχεδόν κλείσει και περιμένουμε τις ανακοινώσεις. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το συμβόλαιο θα είναι για τα επόμενα  2+1 χρόνια.

Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πολύ δύσκολο να τον κρατήσει καθώς θα πρέπει να μην του κάνει μείωση στα λεφτά, κάτι που φαίνεται απίθανο, καθώς μιλάνε και για ισορροπίες. Θα πάρει όλο το συμβόλαιο ο Σλούκας και θα γίνει μείωση σε άλλους; Δεν γίνονται αυτά όταν θες τα αποδυτήριά σου να είναι εντάξει, αναφέρει το δημοσίευμα

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Φενέρμπαχτσε. Με τους Τούρκους ο Έλληνας γκαρντ κατέκτησε πολλούς τίτλους και καταξίωση. Ωστόσο η κατάσταση στην Φενέρ αλλάζει από φέτος. Η ομάδα αποφάσισε να ρίξει το μπάτζετ καθώς τα προβλήματα με την Τουρκική οικονομία είναι μεγάλα. Αυτό φυσικά επηρεάζει άμεσα το ρόστερ του συλλόγου που ήταν γεμάτο αστέρες του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στη φιλοσοφία του συλλόγου ήταν η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος είχε πρόταση για μείωση συμβολαίου, αλλά τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει. Αυτό άνοιξε την πόρτα για να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Σλούκας είχε όρο στο συμβόλαιο του να μπορεί να φύγει σε περίπτωση που ο Ομπράντοβιτς δεν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη Ρεάλ να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα γκραντ αλλά απ΄ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τον Βασίλη Σπανούλη

Χθες 11 Ιουλίου με  επίσημα tweets της ΚΑΕ φάνηκε ότι ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ένα βίντεο με ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία «ο κύκλος των χαμένων ποιητών» με την φράση «oh captain, my captain» προαναγγέλλοντας έτσι την επίσημη ανακοίνωση της νέας συνεργασίας του V Span. Λίγο αργότερα επανήλθαν με νέο tweet που περιλαμβάνει το όνομα του αρχηγού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν χθες 11 Ιουλίου είχε ανακοινωθεί η υπογραφή του πρώτου συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments