Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 123: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 14/7 – Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 123: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 14/7 – Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 123: H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα και ο Φανούρης σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο.

Στο σημερινό (14 Ιουλίου) επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», ο Λάμπρος, μετά την επίθεση του Κυπραίου, ζητάει από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από τον συνεταιρισμό.

H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα

Οι πόνοι πιάνουν τη Δρόσω και η Μυρσίνη με την Ελένη και την Ρίζω αναλαμβάνουν να τη ξεγεννήσουν κρυφά. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται ώστε να παραλάβουν μυστικά το μωρό όταν γεννηθεί. Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από την επιμονή της Βιολέτας για διαζύγιο, την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη.

Ο Προκόπης και ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση. H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα και ο Φανούρης σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο. Ο Μελέτης θα τους ακολουθήσει κρυφά μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως. Θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους; Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει και η Ρίζω τους προειδοποιεί πως κινδυνεύουν και η μάνα και το παιδί.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Όλοι έμειναν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό του Νικηφόρου στον Σταμάτη, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει τακτική, ακόμα κι όταν η Ασημίνα του προσέφερε τα χρήματα που ζήτησε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Παράλληλα η Ανέτ προσπάθησε να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους.

Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν επιτέλους τον έρωτα τους ενώ ο Νέστορας κατάλαβε πως ο Κυπραίος βυθίστηκε ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποίησε την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Μελέτης έγινε η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακάλυψε κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του… Η Ουρανία βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα όταν έφτασαν τα χαρτιά του διαζυγίου.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments