Αθλητισμός

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε τις επαφές με την ελληνική ομάδα

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε τις επαφές με την ελληνική ομάδα
Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και τη Σεντ Ετιέν όπου ανήκει ο Τράουκο. 

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί προκειμένου να αποκτήσει τον Μιγκέλ Τράουκο και να «κλειδώσει» η συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν όπου ανήκει ο αριστερός μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna, τις επαφές του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο επιβεβαίωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του αριστερού μπακ, με την περίπτωση του 28χρονου Περουβιανού να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Όπως παραδέχτηκε μάλιστα, και για πρώτη φορά, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σεντ Ετιέν όπου ανήκει ο Τράουκο.

Σε επαφές με τη Σεντ Ετιέν ο Ολυμπιακός

«Ο Ολυμπιακός με τη Σεντ Ετιέν είναι σε επαφές. Έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για τη μεταγραφή και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα του Μιγκέλ είναι να μείνει στη Γαλλία», δήλωσε χαρακτηριστικά.  Υπενθυμίζεται πως τη φετινή σεζόν ο Τράουκο μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Πάντως, η περίπτωση του Τράουκο φαίνεται πως είναι ένα «καυτό» ζήτημα με τα δημοσιεύματα να ασχολούνται με το πού θα καταλήξει εν τέλει και με ποια ομάδα θα υπογράψει.

Προ μερικών ημερών, άλλο ένα δημοσίευμα ανέφερε πως ο Μιγκέλ Τράουκο έρχεται στην Ελλάδα και είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Το «Sportime» ανέφερε ότι ο Περουβιανός μπακ «είναι από τους παίκτες που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, για το αριστερό μπακ που ψάχνει. Η Σεντ Ετιέν τον πουλάει και στη Γαλλία έλεγαν και πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση τους». Στην αρχή λοιπόν, υπήρχε η σκέψη πως ίσως οι Γάλλοι να είναι υπερβολικοί, αλλά σίγουρα το όνομα του αμυντικού της Σεντ Ετιέν δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται φέτος το καλοκαίρι για ελληνική ομάδα. Πριν από μερικές μέρες γαλλικά ΜΜΕ ενέπλεκαν τον αμυντικό των «στεφανουά» σε σενάριο ανταλλαγής με τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ.

Αυτό που μένει λοιπόν, είναι να δούμε σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Μιγκέλ Τράουκο προκειμένου να αποκτήσει το συμβόλαιο που τον συμφέρει καλύτερα για την ερχόμενη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments