Αθλητισμός

Τσιμίκας Ολυμπιακός: Γιατί έχουν πέσει οι επιδόσεις του

Τσιμίκας Ολυμπιακός: Γιατί έχουν πέσει οι επιδόσεις του
Τσιμίκας Ολυμπιακός: Ο διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται να θέλει «φρεσκάρισμα» καθώς ο Έλληνας μπακ παρουσιάζεται διαφορετικός στα τελευταία παιχνίδια.

Αντικείμενο σχολιασμού έχουν γίνει οι επιδόσεις του Κωνσταντίνου Τσιμίκα από τη στιγμή που άρχισαν ξανά τα παιχνίδια, μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «ΦΩΣ», ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται να θέλει «φρεσκάρισμα» καθώς ο Έλληνας μπακ παρουσιάζεται διαφορετικός από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι αγώνες. Μερικοί υποστηρίζουν πως είναι σαν να έχασε τον ρυθμό του, αλλά είναι φυσιολογικό να έχει πτώση στην απόδοσή του. Πάντως και αυτός, όπως και ο Γκιγιέρμε με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε με ενοχλήσεις και ο Μαρτίνς θέλει όσο τίποτα άλλο να τον… φρεσκάρει.

Δεν θυμίζει σε τίποτα τον αριστερό μπακ που «κατάπιε» αντιπάλους πρώτης διαλογής

Μοιάζει τελείως «γήινος», χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον αριστερό μπακ που «κατάπιε» αντιπάλους πρώτης διαλογής στο φετινό Champions League. Δεν «έβλεπε» κανέναν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποτελώντας σημείο αναφοράς τόσο στο επιθετικό (που φαίνονταν περισσότερο) όσο και στο αμυντικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Σύμφωνα με το sportdog, πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η όλη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του τον έχει επηρεάσει.

Και δεν αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα μάλιστα που η καθημερινότητα του στον Ολυμπιακό δείχνει πως βρίσκεται στην… τσίτα περισσότερο από ποτέ. Και είναι κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως μετά την επί μήνες καθημερινή παρέλαση διαφόρων ενδιαφερόμενων ομάδων, μία ήρθε στην Αθήνα, κατέθεσε πρόταση για την αγορά του, αλλά τελικά δεν προχώρησε επειδή η απόσταση που χώριζε τη Νις από τον Ολυμπιακό ήταν τεράστια.

Οι ξένες ομάδες ακόμα ενδιαφέρονται για εκείνον

Και, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το sportdog, η προοπτική του γαλλικού συλλόγου ήταν κάτι που ήθελε ο Τσιμίκας. Λογικό λοιπόν, να έχει, κάπως, αποθαρρυνθεί και αυτό να επηρεάζει το παιχνίδι του αλλά το θετικό για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι πως η άλλη ομάδα που έχει καταθέσει σε αυτό το διάστημα επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, η Νάπολι, δεν τον έχει βγάλει καθόλου από το στόχαστρο της, ενώ για την περίπτωση του 24χρονου παίκτη του Ολυμπιακού ίσως κινηθεί και η Λέστερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments