Lifestyle

Απλά …κούκλα η κόρη του Φατσέα

Απλά …κούκλα η κόρη του Φατσέα
Η Νίκη Σκιαδαρέση ακολουθεί με επιτυχία τα βήματα των γονιών της.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας ταλαντούχος και επιτυχημένος ηθοποιός. Ένας από τους ρόλους με τον οποίο τον αγαπήσαμε ακόμη πιο πολύ ήταν αυτός του Βαγγέλη Φατσέα στο Καφέ της Χαράς, που ευτυχώς επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας από τον ΑΝΤ1. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα έχουν οδηγήσει και την κόρη τους Νίκη στα δικά τους επαγγελματικά μονοπάτια της υποκριτικής.

Ήδη η Νίκη Σκιαδαρέση πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ βλέποντάς την κανείς συνειδητοποιεί πόσο όμορφη κοπέλα είναι, η οποία θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Σίγουρα, παρατηρώντας την κανείς βλέπει τη Μπέσυ Μάλφα σε μικρότερη ηλικία. Γιατί και η μαμά Μπέσυ είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα που σε καθηλώνει.

Όπως καθηλώνουν και οι φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς η Νίκη στα social media και ειδικότερα στο Instagram. Η Νίκη λοιπόν που ανανεώνει συχνά πυκνά το προφίλ της στο Instagram ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες πραγματικά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Αρχικά στο σημείο αυτό να πούμε πως έχει απίστευτο σώμα, που θα ζήλευαν ακόμη και διακεκριμένα μοντέλα με διεθνή καριέρα.  Η κόρη του διάσημου ζευγαριού ηθοποιών πόζαρε topless στην θάλασσα σε κάποιες πολύ καλλιτεχνικές φωτογραφίες και πραγματικά δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας.

Οι αναλογίες της είναι τρομερές και οι φωτογραφίες της ακόμη καλύτερες. Κρίμα που το Instagram μας δίνει την επιλογή για μόνο ένα like. Είναι αλήθεια πως θα θέλαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Τα σχόλια έπεσαν βροχή με τα περισσότερα να υπογραμμίζουν την ομορφιά της Νίκης και την κορμοστασιά της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κόρη του τηλεοπτικού Φατσέα διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές.

Βέβαια να πούμε ότι και η Όλγα η άλλη κόρη της οικογένειας Σκιαδαρέση είναι εξίσου όμορφη ενώ είναι δίδυμη με την Νίκη. Και τα δυο κορίτσια έχουν μεγαλώσει στο θεατρικό σανίδι, αγαπούν την υποκριτική και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των γονιών τους σε κάθε νέα τους προσπάθεια. Βέβαια εμείς θα προτιμήσουμε να δούμε την Νίκη και στην πασαρέλα αφού το κορίτσι μας δείχνει ότι το έχει το …σπορ με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments