Ελλάδα

Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Αρνείται να φάει και δεν θέλει δικηγόρο ο δράστης της επίθεσης

Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Αρνείται να φάει και δεν θέλει δικηγόρο ο δράστης της επίθεσης
Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Την ίδια στάση κρατάει μέχρι τώρα ο δράστης της επίθεσης αρνούμενος να μιλήσει για το γεγονός. Έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ έχει αποποιηθεί το δικαίωμά του να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται επίσης την τροφή, καταναλώνοντας μόνο νερό.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει αναφορικά με τα κίνητρα του δράστη που επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε πολύ σοβαρά τρεις εργαζόμενους στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 45χρονος εξακολουθεί να μην μιλάει ενώ έχει αποποιηθεί το δικαίωμα εκπροσώπησής του από δικηγόρο.

Έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από το πρωί του Σαββάτου παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν μετακινήθηκε ποτέ για τις φυλακές των Γρεβενών αλλά η μεταγωγή του έγινε από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης όπου και κρατούνταν.

Ο ίδιος αποποιήθηκε του δικαιώματος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος κατά την κράτηση του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, αρνούνταν τροφής και δέχονταν μόνο νερό. Οι γονείς του 45χρονου δράστη τάσσονται στο πλευρό των θυμάτων και καταδικάζουν την αποτρόπαια πράξη του γιου τους.

Κρίσιμη η κατάσταση των τριών τραυματιών

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η γενική της κατάσταση είναι σταθερή και διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με μηχανική υποστήριξη. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο. Εμφανίζει μικρά σημεία βελτίωσης. Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία. Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Γιατί κατέβηκε το βίντεο της επίθεσης

Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ.

Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο και αναμένεται να διερευνηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments