Διεθνή

Σουμάχερ: «Παλεύει – Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να τον δει ξανά» λέει ο Ζαν Τοντ

Σουμάχερ: «Παλεύει – Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να τον δει ξανά» λέει ο Ζαν Τοντ
Σουμάχερ: Αισιόδοξος φάνηκε ο Ζαν Τοντ για την κατάσταση υγείας του μεγάλου πρωταθλητή. Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι «το παλεύει» και ότι ελπίζει ότι θα τον δούμε ξανά.

Ο Ζαν Τον, φίλος του Μίχαελ Σουμάχερ και πρόεδρος της FIA είναι από αυτούς που έχουν πρόσβαση στο σπίτι του μεγάλου πρωταθλητή και συχνά μοιράζεται πληροφορίες για την πορεία της κατάστασης της υγείας του. Εξάλλου οι δυο τους είχαν μια δυνατή σχέση που καθώς «απογείωσαν» τη Ferrari.

Από την Ουγγαρία, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες, λόγω του Grand Prix στο Hungaroring, ο Ζαν Τοντ μίλησε στη Daily Mail και -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- επέλεξε πολύ προσεκτικά τις λέξεις του, όταν πιέστηκε να μιλήσει για τον Μίχαελ Σουμάχερ.

Τι είπε για τον Σουμάχερ

“Είδα τον Μίκαελ την προηγούμενη εβδομάδα. Παλεύει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να τον δει ξανά. Γι αυτό δουλεύουν αυτός και η οικογένειά του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος ο πρόεδρος της FIA, δίχως όμως να μπει σε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula 1.

Ο τραυματισμός και η διαμονή στο σπίτι της Γενεύης

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Ακολούθησαν αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις για να κρατήσουν στη ζωή τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λοζάνης, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ελάχιστες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας

Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγινε γνωστό ότι ο Γερμανός είχε μεταφερθεί στο σπίτι του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την αποκατάστασή του. Ο «Σούμι» δέχεται στο σπίτι του τη φροντίδα των γιατρών και της οικογένειάς του, ωστόσο από τότε επικρατεί… σιωπή γύρω από την κατάσταση της υγείας και την πορεία της ανάρρωσής του, καθώς μόνο οι στενοί συγγενείς και λίγοι έμπιστοι φίλοι μπορούν να μπαίνουν στην οικία του. Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ, ο οποίος ήταν ο γενικός διευθυντής της Ferrari, με την οποία ο Σουμάχερ  σάρωνε τους τίτλους στη Φόρμουλα Ένα το διάστημα 2000-04.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments