Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Οι εμπνευστές της άθλιας επιχείρησης πολιτικής καπηλείας θα λογοδοτήσουν

ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Οι εμπνευστές της άθλιας επιχείρησης πολιτικής καπηλείας θα λογοδοτήσουν
ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: "Kαμία παρέμβαση δεν υπήρξε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις έρευνες για το Μάτι" τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, κάνει λόγο περί άθλιας προσπάθειας εκμετάλλευσης της τραγωδίας στο Μάτι στην οποία λέει με κατηγορηματικότητα ότι «καμία παρέμβαση δεν υπήρξε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις έρευνες για το Μάτι» και προειδοποιεί ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ΝΔ προσπαθεί για ακόμα φορά να εκμεταλλευτεί την τραγωδία στο Μάτι για να προάγει τη δική της πολιτική ατζέντα των ψεμάτων και της λάσπης. Επιλέγει μάλιστα, επιχειρώντας μια χυδαία σπέκουλα στον ανθρώπινο πόνο, να το κάνει αυτό τη μέρα ακριβώς που οι άνθρωποι της περιοχής αλλά και όλοι οι Έλληνες κάνουν μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας».

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες και αφήνει μια ακόμη μάχη για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας να πάει χαμένη, δήθεν συγκλονίστηκε από τις αποκαλύψεις»

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας ότι «την ώρα που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και αφήνει μια ακόμη μάχη για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας να πάει χαμένη, δήθεν συγκλονίστηκε από τις αποκαλύψεις και μιλά ξανά για ευθύνες. Είναι όμως ο ίδιος άνθρωπος που τον περασμένο Σεπτέμβρη από τη Σύνοδο του ΟΗΕ μίλησε για καταστροφική πυρκαγιά που οφείλεται στη κλιματική αλλαγή. Είναι επίσης αυτός που αμέσως μόλις εξελέγη αναβάθμισε σε Γενικό Γραμματέα τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που είχε αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της τραγωδίας».

«Δεν υπήρχε καμία παρέμβαση και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στις έρευνες για το Μάτι»

Ακολούθως κάνει λόγο για προσπάθεια του πρωθυπουργού να αλλάξει την ατζέντα λόγω της οικονομίας: Μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχει φέρει την  οικονομία, επιλέγει να κάνει πάλι αυτό που γνωρίζει καλά, φθηνή αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση με συκοφαντίες, μπας και αλλάξει η ατζέντα. Η πραγματικότητα είναι ότι καμία παρέμβαση δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  στις έρευνες για το Μάτι«, διαβεβαιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Η άθλια επιχείρηση πολιτικής καπηλείας θα πέσει στο κενό και οι εμπνευστές της θα κληθούν να λογοδοτήσουν», καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments