Αθλητισμός

Φορτούνης Ολυμπιακός: Τι γίνεται με το περιβραχιόνιο

Φορτούνης Ολυμπιακός: Τι γίνεται με το περιβραχιόνιο
Φορτούνης Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τη θέση του αρχηγού στους «ερυθρόλευκους».

Ένα από τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει ο Ολυμπιακός είναι αν θα μείνει αρχηγός ο Κώστας Φορτούνης. Στο θέμα αναφέρεται σε δημοσίευμά της η αθλητική εφημερίδα Livesport.

Η εφημερίδα θυμίζει τι έχει συμβεί με αυτό το ζήτημα: «Ο Φορτούνης έπαψε να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή της ομάδας από την καραντίνα. Ωστόσο, η απόφαση να αφήσει το περιβραχιόνιο ουσιαστικά πάρθηκε στα μέσα Μαρτίου, λίγο πριν τη διακοπή. Αυτό που δεν άρεσε στην τεχνική ηγεσία και όχι μόνο ήταν η δυσφορία που είχε βγάλει ο μεσοεπιθετικός των Ερυθρολεύκων για τη μη χρησιμοποίησή του στη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο τέλος Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα.

Κάτι το οποίο είχε οδηγήσει λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα στον αποκλεισμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή από την 18άδα του πρώτου αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Δικεφάλου του Βορρά στην Τούμπα, στις αρχές Μαρτίου». Όσο καιρό o Φορτούνης έλειπε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αυτός που φορούσε το περιβραχιόνιο ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Όμως, μετά που επέστρεψε ακόμα και όταν ο Ομάρ δεν ήταν στο γήπεδο, το περιβραχιόνιο πήγαινε σε άλλους παίκτες, όπως ο Ανδρέας Μπουχαλάκηςκαι ο Γκιγιέρμε.

Για τη νέα σεζόν, ίσως, αυτό αλλάξει, καθώς φαίνεται ότι η κατάσταση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αλλά και η στάση του Φορτούνη βοηθούν σε αυτό. Ίσως, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να είναι ξανά μέσα στην ομάδα των αρχηγών των «ερυθρόλευκων», ο χρόνος θα δείξει. Σε αυτό, πάντως, λόγο θα έχει και ο Πέδρο Μαρτίνς…

Μένει ο Παπαδόπουλος στο λιμάνι

Τι ισχύει για τον άλλο αρχηγό του Ολυμπιακού; Όπως όλα δείχνουν, παραμένει κάτοικος Φαλήρου ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, που αδιαμφισβήτητα έχει συνδέσει το όνομά του με τον σύλλογο, αξίζει και με το παραπάνω να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν και είναι εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες της ομάδας. Ηγέτης σε όλα. Εντός και εκτός γηπέδου. Εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Όπως σημειώνει λοιπόν σήμερα το «Φως των Σπορ», το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ του Έλληνα κεντρικού αμυντικού και της διοίκησης της ΠΑΕ για την παραμονή του. Ο ίδιος πανηγύρισε με την ψυχή του το 45ο πρωτάθλημα την Κυριακή και δεν χωρά αμφιβολία πως περιμένει πως και πως να δοθούν και τυπικά τα χέρια με τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο πολύπειρος στόπερ είχε 16 συμμετοχές, αλλά θεωρείται εξίσου σημαντικός ο ρόλος του στα αποδυτήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments