Αθλητισμός

Ουνιόν Βερολίνου: Κοιτάζει στην Ελλάδα για τερματοφύλακα – Ποιοι οι υποψήφιοι

Ουνιόν Βερολίνου: Κοιτάζει στην Ελλάδα για τερματοφύλακα – Ποιοι οι υποψήφιοι
Ουνιόν Βερολίνου: Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ομάδα της Γερμανίας ψάχνει για βασικό τερματοφύλακα και εξετάζει τρεις Έλληνες γκολκίπερ.

H Ουνιόν Βερολίνου τερμάτισε στην 11η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, κάνοντας μια αξιοθαύμαστη πορεία για το μέγεθός της. Μάλιστα, τερμάτισε πάνω από δυνατές ομάδες, όπως τη Σάλκε, τη Μάιντς και τη Βέρντερ Βρέμης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, η γερμανική ομάδα ψάχνει τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, τον προορίζει για βασικό. Η εφημερίδα σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «το πορτοφόλι της δεν είναι μεγάλο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα περίμενε κανείς για γερμανικό σύλλογο, οπότε μοιραία η… ματιά των Βερολινέζων δεν μπορεί να πέσει παντού. Στην Ελλάδα, όμως και γενικά στους Έλληνες τερματοφύλακες, τους παίρνει να τσεκάρουν. Μπάρκας, Καπίνο, Πασχαλάκης. Με αυτήν τη σειρά και αυτές τις πιθανότητες να προκριθούν οι ελληνικές επιλογές της».

O 26χρονος Βασίλης Μπάρκας κοστολογείται από το έγκυρο Transfermarkt στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέτος με την ΑΕΚ είχε 28 συνολικά συμμετοχές μαζί με τα play off. Συμβόλαιο με την Ένωση έχει μέχρι το 2022.

Ο Στέφανος Καπίνο που έχει εμπειρία από τη Γερμανία ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ είναι 26 ετών. Φέτος, φόρεσε μια φορά στο πρωτάθλημα τα γάντια του για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι στα 30 του, έπαιξε 16 φορές με τον ΠΑΟΚ φέτος αφού έχασε τη θέση του βασικού, ενώ το Transfermarkt τον αξιολογεί στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγα λόγια για την Ουνιόν Βερολίνου

H 1. ΦΚ Ουνιόν Βερολίνου είναι γερμανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1966 στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας. Συμμετέχει στην Μπουντεσλίγκα. Έδρα της είναι το Στάντιον Αν ντερ Άλτεν Φέρστεραϊ. Η ομάδα έχει κερδίσει 1 Κύπελλο Ανατολικής Γερμανίας το 1968, ενώ ήταν και φιναλίστ το 1986. Επίσης, τερμάτισε δεύτερη στο Πρωτάθλημα Γερμανίας το 1923 και ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Γερμανίας το 2001. Επιπρόσθετα, έχει ένα τρόπαιο πρωταθλήματος της 3. Λίγκα το 2009. Συμμετείχε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2001-02.

Για τον Πασχαλάκη να σημειώσουμε πάντως ότι διαρκώς ακούγεται ότι θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά σε προηγούμενο δημοσίευμά του το Sportime, σχολίαζε ότι «Δεν το κούνησε ο «Πάσχα» όταν έβλεπε ενδεκάδα με το κιάλι, θα το κάνει τώρα; Το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε, σε κάθε τόνο και προς κάθε ενδιαφερόμενο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments