Τεχνολογία

Πώς να εξαφανίσεις τις ελαφριές γρατζουνιές από το κινητό σου

Πώς να εξαφανίσεις τις ελαφριές γρατζουνιές από το κινητό σου
Στο αγαπημένο μας gadget έγιναν μικρές "ενοχλητικές" γρατζουνιές. Και τώρα; Δείτε πως θα τις απομακρύνετε με φυσικό τρόπο.

Το κινητό είναι σχεδόν το πιο αγαπημένο gadget των περισσοτέρων, αφού πολλοί δεν το αποχωρίζονται ούτε στιγμή. Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο gadget μας λύνει τα χέρια, συντελώντας στην καθημερινότητά μας και κάνοντας την πιο εύκολη. Οι δυνατότητες που έχει ένα κινητό είναι πολλές, ενώ η τεχνολογία είναι “σύμμαχος” μας για άλλη μια φορά.

Παρ όλα αυτά, όσο και αν προσέχουμε το κινητό μας, δυστυχώς θα έρθει η κακιά στιγμή που θα αντικρίσουμε σε αυτό μια τεράστια γρατζουνιά. Ωστόσο, μπορεί τις βαθιές γρατζουνιές και τα σπασίματα να μην μπορούμε να τα καλύψουμε, αλλά κάτι μπορούμε να κάνουμε για τις ελαφριές γρατζουνιές. Σε αυτό το σημείο, με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τον τρόπο για να εξαφανίσετε τις επιφανειακές γρατζουνιές από το κινητό σας με ένα καθημερινό υλικό που όλοι μας χρησιμοποιούμε.

Ποιο είναι αυτό θα αναρωτηθείτε πολλοί από εσάς… Μα φυσικά η οδοντόκρεμα! Αρχικά  θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το κινητό σας και έπειτα βάλτε σε εφαρμογή το “κολπάκι” οδοντόκρεμα… Πάρτε ένα καθαρό πανί και στη συνέχεια, τρίψε απαλά με κυκλικές κινήσεις την οθόνη του κινητού σας όπου υπάρχει γρατζουνιά. Τέλος περάστε την οθόνη σας με ένα νωπό πανάκι για να απομακρύνετε την οδοντόκρεμα.

Μαγειρική σόδα για τις γρατζουνιές του κινητού

Ένα ακόμη υλικό που έχουμε όλοι στα σπίτια μας και το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά είναι η μαγειρική σόδα. Ωστόσο κάτι που δεν ξέραμε είναι ότι βοηθάει στην απομάκρυνση των γρατζουνιών. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Ανακατέψτε δύο μέρη μαγειρική σόδα και ένα μέρος νερό σε ένα μπολ για να δημιουργήσετε μια παχιά πάστα που μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγείτε από της εκδορές και τα σημάδια στο κινητό σας. Εφαρμόστε έπειτα το υλικό σε ένα μαλακό πανί  και έπειτα περάστε πάνω από το κινητό σας…

Και φυτικό λάδι για τις γρατζουνιές;

Για τις μικρότερες, φαινομενικά κρυμμένες γρατζουνιές που έχει το κινητό σας, το φυτικό έλαιο λέγεται ότι λειτουργεί ως μια προσωρινή λύση. Μια σταγόνα φυτικού ελαίου που εφαρμόζεται απευθείας στις γρατσουνιές μπορεί να είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική καλλυντική επικάλυψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments