Αθλητισμός

Βράνιες μεταγραφή: “Πέφτουν” οι υπογραφές με την ΑΕΚ

Βράνιες μεταγραφή: “Πέφτουν” οι υπογραφές με την ΑΕΚ
Βράνιες μεταγραφή: Αναμένεται να έρθει στις 27 Ιουλίου στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές με την "Ένωση".

Θέμα ωρών είναι η επιστροφή του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού στην ομάδα της Αθήνας, αφού ο ίδιος ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr ο Βράνιες αναμένεται να έρθει στις 27 Ιουλίου στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές με την Ένωση, ενώ το συμβόλαιό του είναι για επόμενα 3 ή 4 χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει μεταφέρει σε άνθρωπο της «Ένωσης» ότι σκοπεύει να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε στο Βέλγιο αλλά για μικρό χρονικό διάστημα, ανέφερε η βελγική ιστοσελίδα voetbalkrant.com. Όπως τονίζει το άρθρο η ΑΕΚ και η Άντερλεχτ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη μόνιμη επιστροφή του  στην Ένωση. Έτσι οι επαφές πλέον από τις δύο πλευρές φαίνεται να οριστικοποιήθηκαν και ο 30χρονος αναμένεται να υπογράψει και επίσημα στην ΑΕΚ.

Λίγα λόγια για τις συμμετοχές του Βράνιες στα γήπεδα

Ο Όγκνιεν Βράνιες Βοσνιος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και στην Άντερλεχτ. Μεταξύ άλλων, ο Βράνιες, έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, η Κρασνοντάρ, η Α.Ε.Κ. και η Σπόρτινγκ Χιχόν. Επίσης, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Βοσνίας και Εργζεγοβίνης U21, καθώς και με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει συμμετάσχει και στο Μουντιάλ του 2014. Πλεόν, αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην ΑΕΚ για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments