Τεχνολογία

Τα τρία πράγματα που μπορεί να κάνει το κινητό σου και δεν τα ξέρεις

Τα τρία πράγματα που μπορεί να κάνει το κινητό σου και δεν τα ξέρεις
Το αγαπημένο μας gadget δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε...

Είναι γνωστό πως το κινητό τηλέφωνο αποτελεί ένα gadget που όλοι λατρεύουμε να έχουμε για τον απλούστατο λόγο ότι μας βοηθά στην καθημερινή σύγχρονη ζωή μας. Το χρησιμοποιούμε τόσο για δουλεία, λύνοντας μας τα χέρια, όσο και για διασκέδαση για ατέλειωτες ώρες σερφαρίσματος στο ίντερνετ και όχι μόνο. Η επικοινωνία πλέον με τις επαφές μας έχει γίνει πολύ πιο εύκολη, ενώ ανταποκρίνεται στη σύγχρονη πραγματικότητα. Έτσι οι λειτουργίες του κινητού είναι σχεδόν γνωστές, ωστόσο υπάρχουν ακόμη τρία πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει το κινητό μας.

Μπορείτε να ανοίξετε τις καρτέλες του Google Chrome από μια συσκευή σε μια άλλη

Όπως μας ενημερώνει το news.gr, υπάρχει ένας τρόπος να ανοίξετε σε κάποια άλλη συσκευή τις καρτέλες με τις ιστοσελίδες που έχετε περιηγηθεί μέσω του Google Chrome, αρκεί να έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό του Google. Σημειώνεται ότι οι καρτέλες αποθηκεύονται σε αυτές που έκλεισαν πρόσφατα στο ιστορικό. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από κάποια άλλη συσκευή, ακόμη και από το κινητό σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κάτι… με μια φωτογραφία

Μέσα από την εφαρμογή Google Goggles το κινητό σου έχει πλέον απίστευτες δυνατότητες. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να αναζητήσετε κάποια χρήσιμη πληροφορία  και να μάθετε περισσότερα για κάτι απλά και μόνο με τη λήψη φωτογραφίας. Ειδικότερα, είναι ένα scanner που λειτουργεί ως μεταφραστής κειμένων σε οποιαδήποτε γλώσσα, ως σαρωτής QR κωδικών, αλλά και αναγνωρίζει πίνακες, βιβλία, παρόμοια προϊόντα και τέλος λύνει Sudoku.

Μπορείτε να ακούσετε ένα κείμενο αντί να το διαβάσετε

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να διαβάσετε ένα άρθρο  ή ένα κείμενο μπορείτε πολύ απλά να το ακούσετε. Τα βήματα είναι απλά. Θα πάτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > TalkBack (Εκφώνηση). Αν δεν υπάρχει το TalkBack στη συσκευή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε και να κάνετε τις όποιες ρυθμίσεις για την ταχύτητα της ανάγνωσης. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζετε ότι το TalkBack δεν υποστηρίζει την ανάγνωση κάθε γλώσσας σε όλα τα κινητά παρά κυρίως μόνο της Αγγλικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments