Lifestyle

Γρηγόρης Γκουντάρας ηλικία: Γενέθλια για τον παρουσιαστή – Πόσο έγινε

Γρηγόρης Γκουντάρας ηλικία: Γενέθλια για τον παρουσιαστή – Πόσο έγινε
Γρηγόρης Γκουντάρας ηλικία: O παρουσιαστής του Open με αφορμή τα γενέθλιά του έκανε μια ανάρτηση στο instagram και αποκάλυψε πόσο χρονών έγινε.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο και την ηλικία του. Ο παρουσιαστής που φέτος ξεκίνησε δυναμικά στο Open και συνεχίζει με την καλοκαιρινή του εκπομπή έγινε 50 ετών.

Πώς να γιόρτασε άραγε τα γενέθλιά του;

Τον ξέρουμε όλοι ως ένα από τα ομορφότερα χαμόγελα των τηλεοπτικών πλατών της ελληνικής τηλεόρασης, δε σταματάει ποτές να γελά και μας μεταδίδει την θετική ενέργεια δίχως καν να το ζητήσουμε! Αυτός είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και άλλα τόσα. Όντας πλέον 50 ετών ανέβασε ένα φωτοκολάζ στο instagram και έγραψε τα εξής: γρηγόρης γκουντάρας γενέθλια

«Πάει μεγάλωσα και εγώ…????Δε θα πω,πως μπαίνω στην τελευταία χρονιά του πρώτου μισού αιώνα ζωής (δεν ακούγεται καθόλου καλά αυτό????)‼️,θα πω,πως πενηνταρίζω????αλλά η ψυχή μου παραμένει όπως τότε που ήμουνα παιδάκι‼️‼️‼️Με την προτροπή έτσι να μεγαλώνουμε όλοι και την ευχή να έχουμε ΥΓΕΙΑ καλό μας Σ/Κ❤️‼️

(Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου❣️,για την αγάπη που μας δείχνετε τις 3 τελευταίες εβδομάδες με το @kalokairi_not ????????)», έγραψε στη λεζάντα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments