Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Μαγεύει με τα μπικίνι της [pics]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Μαγεύει με τα μπικίνι της [pics]
Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Για αρκετά χρόνια ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό λόγω του μόντελινγκ αλλά τώρα συνεχίζει την καριέρα της στην Ελλάδα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με τα μπικίνι της και μαγεύει τους χιλιάδες ακολούθους της στα social media.

Το πρώην μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM, που έχει γεννηθεί στην Πάτρα στις πέντε Φεβρουαρίου του 1988, το 2011 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Στη χώρα μας συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων «In The Fab» της Έλενας Χριστοπούλου ενώ στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα, στη Νέα Υόρκη με το «New York Model Management».

Εντυπωσιάζει κάθε φορά με το καλλίγραμμο σώμα της

Για αρκετά χρόνια ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό λόγω του μόντελινγκ. Όμως, στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή ως κριτής στους κύκλους του reality show «Greece’s Next Top Model» που προβάλλεται στο STAR. Όμως, πλέον αποχώρησε από το εν λόγω πρότζεκτ και δηλώνει έτοιμη να κάνει κάτι δικό της, όπως είναι η τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν. Και είναι ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί και σχολιαστεί πολύ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φροντίζει να εντυπωσιάζει κάθε φορά με το καλλίγραμμο σώμα της, λαμβάνοντας πλήθος κολακευτικών σχολίων για τις αναλογίες της και την ομορφιά της. Πρόσφατα, το γνωστό μοντέλο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μια σειρά από μαγιό και «έριξε» για άλλη μία φορά το Instagram με τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν, αν όχι η πιο, σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες.

«Ωδή στη φυσική ομορφιά»

«Τρέλανέ μεεεε να μην ξέρω πως με λένεεεεε», είναι ένα από τα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε και ανήκει σε πολύ καλή της φίλη και συνάδερφο, τη Βασιλική Ρούσσου. Μάλιστα, παρούσα στη φωτογράφιση ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια εικόνα της Ηλιάνας σημειώνοντας: «Ωδή στη φυσική ομορφιά». Έτσι, η παρουσιάστρια του ALPHA και μοντέλο πόζαρε με αισθησιασμό στον φωτογραφικό φακό και η καλή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο γνωστό social media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments