Πολιτική

Μητσοτάκης Επίδαυρος: H εμφάνιση του Πρωθυπουργού με τη σύζυγό του στο Αρχαίο Θέατρο

Μητσοτάκης Επίδαυρος: H εμφάνιση του Πρωθυπουργού με τη σύζυγό του στο Αρχαίο Θέατρο
Μητσοτάκης Επίδαυρος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα έφτασαν στο Αρχαίο Θέατρο για να παρακολουθήσουν τους Πέρσες του Αισχύλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκηςκαι η σύζυγός του Μαρέβα έφτασαν στο Αρχαίο Θέατρο για να παρακολουθήσουν τους Πέρσες του Αισχύλου. Ο Πρωθυπουργός και η γυναίκα του πάντα με την μάσκα προστασίας και με όλα τα κατάλληλα μέτρα φαίνεται να απόλαυσαν την παράσταση. Αν και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου δεν ήταν κατάμεστο λόγω του ιού ο κόσμος ήταν θερμός και αρκετοί από αυτούς συνομίλησαν τόσο με την Κυριάκο όσο και με την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Να σημειώσουμε ότι οι Πέρσες ανέβηκαν στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, με πρωταγωνθστές μεταξύ άλλων, την Λυδία Κονιόρδου, τον Νίκος Καραθάνος και τον Αργύρης Πανταζάρας.

Μετά το τέλος της παράστασης ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές.

O Κυριάκος Μητσάκης και στην Αντίπαρος με την σύζυγό του και τον Τομ Χνακς

Ήταν στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου όταν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

Τώρα, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments