Ελλάδα

Καλλιάνος καύσωνας: Η προειδοποίηση από το βήμα της Βουλής – «Έρχονται δύσκολες μέρες»

Καλλιάνος καύσωνας: Η προειδοποίηση από το βήμα της Βουλής – «Έρχονται δύσκολες μέρες»
Καλλιάνος καύσωνας: Ο γνωστός μετεωρολόγος αξιοποίησε την ομιλία του στη Βουλή, μιλώντας όχι μόνο για το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά και για τις μέρες που έρχονται, οι οποίες θα είναι πολύ δύσκολες λόγω της αφόρητης ζέστης.

Στη Βουλή είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος, δεν περιόρισε την τοποθέτησή του στο θέμα. Αντίθετα, άδραξε την ευκαιρία και προειδοποίησε για τον καύσωνα που έρχεται, λέγοντας πως έρχονται «δύσκολες μέρες».

Ο «γαλάζιος» βουλευτής ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία, ωστόσο κλείνοντας την ομιλία του, ζήτησε την κατανόηση του Προέδρου και τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του μετεωρολόγου για να «χτυπήσει καμπανάκι» σχετικά με τον καύσωνα που έρχεται, τονίζοντας πως το κάνει αυτό διότι εκτός από ζέστη περιμένουμε και ισχυρούς ανέμους, στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για το ενδεχόμενο πυρκαγιών.

Τι είπε από το βήμα της Βουλής ο μετεωρολόγος

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται ένας καύσωνας, ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας», είπε συγκεκριμένα από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε κι εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς ότι έρχεται καύσωνας ισχυρός, αλλά και αέρας πολύ δυνατός 7-8 μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν, σας ενημερώνω να ξέρετε ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση Καλλιάνου για τον καιρό μετά το 08.30

Με καύσωνα πρόκειται, λοιπόν, να μας αποχαιρετήσει ο φετινός Ιούλιος, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται η θερμοκρασία να αγγίξει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, παρατηρείται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ επικρατεί γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments