Αθλητισμός

Γιώργος Παπαγιάννης Παναθηναϊκός: Μεταμορφωμένος ο σέντερ του «τριφυλλιού»

Γιώργος Παπαγιάννης Παναθηναϊκός: Μεταμορφωμένος ο σέντερ του «τριφυλλιού»
Γιώργος Παπαγιάννης Παναθηναϊκός: Ο σέντερ του Παναθηναϊκού τα δίνει όλα για να παρουσιαστεί καλύτερος την ερχόμενη σεζόν. Δείτε πως έχει μεταμορφωθεί.

Η νέα μπασκετική χρονιά φαίνεται ότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση για αυτόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγιάννη που είναι αποφασισμένος ώστε να παρουσιαστεί όσο καλύτερος γίνεται τη νέα σεζόν. Για να συμβεί αυτό συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, ώστε να βελτιώσει το σώμα του, με το αποτέλεσμα να είναι εμφανές. Ο 23χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού έχει χάσει κιλά, καταφέρνοντας να «στεγνώσει» το τεράστιο σώμα του και να μοιάζει πιο fit από ποτέ, με τις ατομικές προπονήσεις να έχουν γίνει πλέον ρουτίνα στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Δείτε τη μεταμόρφωση του Γιώργου Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού, θα έχει αυξημένο ρόλο. Όπως σημειώνει και το σάιτ trifilara.gr, «είναι δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τον πρώην παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στο “5” παρέα με τον Ζάκ Όγκαστ. Πάντως και ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να δικαιώσει τις προσδοκίες και να αποτελέσει ένα μεγάλο “όπλο” στη φαρέτρα του Γιώργου Βόβορα».

Να θυμίσουμε ότι ο Παπαγιάννης στην ιδιαίτερη σεζόν που μας πέρασε στην Euroleague είχε 6.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 0.9 μπλοκ. Να σημειώσουμε ότι πριν επιστρέψει στην Ευρώπη ο «Πάπα» έπαιξε 39 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και των Σακραμέντο Κινγκς.

Τι ισχύει για τις μεταγραφές του «τριφυλλιού»

Να σημειώσουμε ότι χθες άνοιξε θέμα Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό γκαρντ. Η θέση του πλέι-μέικερ είναι το βασικό ερωτηματικό στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού και οι περισσότεροι περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης του Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το crosarka βάζει πάντως στο… παιχνίδι ακόμα ένα όνομα. Για την ακρίβεια, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, που ίσως να αποχωρήσει από τους Γιούτα Τζαζ. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού δεν βρήκε ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα των «Μορμόνων» και πέρασε αρκετούς μήνες στη G – League, γεγονός που ίσως τον επηρεάσει σχετικά με μία πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουίλιαμς – Γκος βρίσκεται στη «φούσκα» του Ορλάντο για την επανέναρξη του ΝΒΑ και πως στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Παρτιζάν. Με τον Ολυμπιακό μέτρησε 9,2 πόντους και 4,2 ασίστ ανά ματς στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments