Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα μαγιό: Ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι στην πισίνα [pics]

Ελένη Φουρέιρα μαγιό: Ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι στην πισίνα [pics]
Ελένη Φουρέιρα μαγιό: Η γνωστή τραγουδίστρια ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της ελληνικής σόουμπιζ ενώ γνώρισε παγκόσμια επιτυχία μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision πριν από ελάχιστα χρόνια.

Είναι από τους λίγους celebritities της εγχώριας σόουμπιζ που μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο προφίλ της λοιπόν, ανεβάζει φωτογραφίες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και από τις καθημερινές της στιγμές.

Πρόκειται για μια από τις πιο σέξι παρουσίες τους ελληνικού πενταγράμμου και οι εμφανίσεις της είτε επί σκηνής είτε εκτός, σπάνια περνούν απαρατήρητες από τους θαυμαστές της. Και όχι μόνο. Αυτές τις ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Από τις τελευταίες της δημοσιεύσεις είναι με «καυτό» μπικίνι μπροστά από τον καθρέφτη «τρελαίνοντας» τους followers της, ενώ το ίδιο συνέβη και με την τελευταία της φωτογραφία μέσα στην πισίνα. Στην επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε η γοητευτική τραγουδίστρια, ποζάρει στον φακό με μαύρο σέξι μπικίνι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια φαίνεται πως προσέχει πολύ το σώμα της, προσπαθώντας να το φροντίζει ακολουθώντας υγιεινές συνήθειες καθώς και κάνοντας γυμναστική. Πρόσφατα πάντως, αποκάλυψε με έμμεσο τρόπο ότι έχει κάνει επέμβαση στο στήθος της όταν ήταν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχτηκε τη γνωστή και σέξι τραγουδίστρια όντας έτοιμος να της κάνεις μερικές από τις «καυτές» του ερωτήσεις προκειμένου να αποφασίσουν εκείνος και η ομάδα του πόσο αθώα ή αμαρτωλή είναι η Ελένη Φουρέιρα η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό φόρεμα που τόνιζε το στήθος της.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, ρώτησε την τραγουδίστρια ποιο σημείο του σώματός της θεωρεί ότι αρέσει πιο πολύ στους άνδρες και εκείνη απάντησε, λίγο πριν ξεσπάσουν και οι δύο σε γέλια: «Πριν την επέμβαση ή μετά;». Έτσι, είναι φανερό πως αυτοσαρκάζεται την ώρα που παραδέχεται ότι έχει κάνει επέμβαση στο στήθος, αναφέροντας χαρακτηριστικά το εξής: «Μέχρι πριν την επέμβαση που έκανα στο στήθος μου, ήταν η… πίσω όψη. Τώρα μπερδεύεται λίγο η φάση, αναλόγως!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments