Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα αναφέρει πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα αναφέρει πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Ο ισπανικός Τύπος φέρνει ευχάριστα νέα στο «στρατόπεδο» της ελληνικής ομάδας.

Η ισπανική εφημερίδα, σε δημοσίευμά της, αναφέρει πως ο Νίκολας Λαπροβίτολα αποχωρεί άμεσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μένει ελεύθερος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί το «σίριαλ» Λαπροβίτολα να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς αλλά οι εξελίξεις δεν σταματούν, με τις τελευταίες να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές μιας και η ισπανική «AS» θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του παίκτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα το Σάββατο 1 Αυγούστου. Και τα μαντάτα είναι ευχάριστα στο «τριφύλλι», σύμφωνα με το sdna, καθώς το γνωστό ισπανικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως ο 30χρονος πλέι μέικερ θα αποχωρήσει από το «WiZink Center» το αμέσως επόμενο διάστημα και θα γίνει free agent.

«Ο Λαπροβίτολα θα μείνει ελεύθερος, αφήνοντας τον ένα χρόνο συμβολαίου που του απομένει στην Μαδρίτη. Θα μπορέσει να υπογράψει για τον Παναθηναϊκό, που θα ποντάρει πολλά πάνω του, για να τον κάνει τον αντικαταστάτη του Νικ Καλάθη, που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα», αναφέρουν οι Ισπανοί, θεωρώντας το θέμα αρκετά προχωρημένο. Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ χρησιμοποιούνται και πάλι οι πρόσφατες δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος είχε πει πως θέλει να παίζει περισσότερο και γίνεται λόγος για το «πράσινο» σύστημα, το οποίο θα μπορεί να του ταιριάξει καλύτερα. Ο Λαπροβίτολα είναι ένας παίκτης που θέλει την μπάλα στα χέρια του και δεν μπόρεσε να «κολλήσει» με τη φιλοσοφία του Πάμπλο Λάσο, έχοντας μικρότερο ρόλο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Από την άλλη, αξίζει να αναφέρουμε πως οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Μαδρίτη για τον πρώην NBAer τις τελευταίες μέρες είναι συγκεχυμένες. Αρχικά, οι Ισπανοί πίστεψαν πως ο Λαπροβίτολα θα παραμείνει στο ρόστερ, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Καμπάτσο, με τον Λάσο να κινείται με plan B τους Λαπροβίτολα – Γιουλ – Κοζέρ – Αλοσέν και μια μεταγραφή από τις ΗΠΑ, μα το ρεπορτάζ της «AS» επιμένει πως θα υπάρξει «διαζύγιο» σύντομα.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις αν και στο δημοσίευμα αναλύονται οι πιθανές… εμπλοκές στην υπόθεση της μετακίνησης του «Φάκου» στο ΝΒΑ. Οι Ισπανοί τονίζουν πως η Ρεάλ δικαιούται να πει στον παίκτη να πάρει μέρος στην προετοιμασία της και στους πρώτους αγώνες, μέχρι να μπορέσει να υπογράψει σε ομάδα του «μαγικού κόσμου» όταν ανοίξει η free agency στις 18 Οκτωβρίου. Είναι ξεκάθαρο πια πως η ομάδα του Πάμπλο Λάσο… τρέχει και δεν φτάνει για να οργανώσει την επόμενη μέρα χωρίς τον Καμπάτσο, με τους «πράσινους» από τη μεριά τους να είναι stand by για τον 30χρονο παίκτη, που επηρεάζεται από όλη αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments