Αθλητισμός

Κώστας Κότσαρης: Τον τσεκάρει ο Άρης

Κώστας Κότσαρης: Τον τσεκάρει ο Άρης
Κώστας Κότσαρης: Τον 24χρονο τερματοφύλακα βλέπει ο Άρης. Σκέψεις των κιτρινόμαυρων για να τον εντάξουν στην ομάδα πίσω από τον Χούλιαν Κουέστα.

Άνοιξε ο «δρόμος» για να εκκινηθεί η διαδικασία εγγραφών των ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατόπιν της θετικής απάντησης της FIFA στο αίτημα του Άρη να δοθεί αναστολή ισχύος για ένα έτος στο ban που έχει επιβληθεί στους κιτρινόμαυρους για τον Ντούρμισαϊ. Ο Άρης λοιπόν, έχει πλέον και επίσημα τη δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα για τη σεζόν 2020 – 2021.

Μία από τις σκέψεις των κιτρινόμαυρων είναι να εντάξουν τον Κώστα Κότσαρη στην ομάδα τους ως αναπληρωματικό τερματοφύλακα πίσω από τον Χούλιαν Κουέστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση να μείνει ο 24χρονος τερματοφύλακας ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021. Ο Κότσαρης είναι γέννημα θρέμμα του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως φέτος να πάρει κάποια συμμετοχή. Έχει συνολικά πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όλα τη σεζόν 2018-19 και 25 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες. Ο Κότσαρης θα δώσει αύριο το παρών στην 1η προπόνηση του Παναθηναϊκού αλλά λογικά θα αποτελέσει παρελθόν.

Τα πρώτα βήματα του Κώστα Κότσαρη

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι ετών στην ακαδημία του Ρότσα στα Σπάτα, αλλά τότε δεν αγωνιζόταν ως γκολκίπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Βικιπαίδεια σταμάτησε για τρία-τέσσερα χρόνια πριν ενταχθεί στις ακαδημίες του Αήττητου Σπάτων όπου έμεινε μέχρι την ηλικία των 11 ετών και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2007 όταν και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό από τους τότε προπονητές του στον Αήττητο, Προκόπη Καραγιάννη και Πέτρο Τσιγγούλη με τους οποίους ακόμα διατηρεί εξαιρετική σχέση.

Ο τότε προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αγριογιάννης, και νυν προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, ήταν αυτός που τον επέλεξε μαζί με τον τεχνικό του συγκεκριμένου γκρουπ της πράσινης ακαδημίας τότε, Άρη Κυριαζή. Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του τριφυλλιού εκείνη την εποχή ήταν ο Νίκος Κόβης.

Από την πρώτη στιγμή, ο Κότσαρης έγινε βασικός στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού παίζοντας σε Παίδες, Έφηβους και Νέους ενώ παράλληλα έγινε μέλος και των αντίστοιχων εθνικών ομάδων αξιοποιώντας το ταλέντο του. Σε ματς της Εθνικής Ελλάδος τον εντόπισαν και κάποιοι σκάουτ της Ρόμα, όταν ήταν 17 ετών και θέλησαν να τον δοκιμάσουν, ώστε να δουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του. Η απάντηση των “πράσινων”, όμως, για δοκιμή ήταν αρνητική, ενώ εν συνεχεία ο νεαρός γκολκίπερ αντιμετώπισε κι ένα πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα το όλο θέμα να μην προχωρήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments