Lifestyle

Έγινε μαμά η Νίκη Λυμπεράκη

Έγινε μαμά η Νίκη Λυμπεράκη
Νίκη Λυμπεράκη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο η γνωστή δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη.

Η μαμά, πλέον, Νίκη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» και μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μικρούλη αποκαλύπτοντας πως θα πάρει το όνομα Πάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Οn Time» η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΟPEN γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και το μωρό έχει βάρος 3.800 γραμμάρια.

Διαρκώς στο πλευρό της δημοσιογράφου ήταν ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος. «Είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό» ανέφερε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. Να σημειωθεί πως η Νίκη Λυμπεράκη αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα του OPEN στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων από το φθινόπωρο καθώς διευθετήθηκαν τα όποια ζητήματα είχαν προκύψει.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είχε δηλώσει στο περιοδικό «Τηλέραμα» το εξής για την περίοδο που μια γυναίκα είναι έγκυος: «Λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως για αυτό να τη λένε και έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση αυτό»!

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τη Νίκη Λυμπεράκη

Διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από το δυναμικό του Open, διέψευσε το κανάλι με επίσημη ανακοίνωση. «Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα, τα οποία ανέπτυσσαν τη φημολογία για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τη θέση της παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Το OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πρόωρης διακοπής ή αλλαγής μορφής της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον σταθμό, υπογραμμίζοντας πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και αναληθή. Σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, η διοίκηση του Open εύχεται, με το καλό, στη Νίκη Λυμπεράκη που βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments