Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψάχνει τον «αντί – Μακέντα» – Εξετάζεται ο Ρονάν

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψάχνει τον «αντί – Μακέντα» – Εξετάζεται ο Ρονάν
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τον Βραζιλιάνο Ρονάν Νταβίντ Ζερόνιμο της Ρίο Άβε εξετάζει το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Τσάβι Ρόκα, τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», φέρεται να εξετάζει τον Ρονάν Νταβίντ Ζερόνιμο της Ρίο Άβε.  Η πώληση του Φεντερίκο Μακέντα το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά πιθανή και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φαίνεται πως ήδη προετοιμάζει το έδαφος για τον παίκτη που θα «μπει» στα παπούτσια του Ιταλού φορ.

Ένας από τους επιθετικούς που έχει στη λίστα του ο Ρόκα σύμφωνα με τη «Sportday» είναι ο Ρονάν που ανήκει στη Ρίο Άβε και στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε 3 γκολ σε 19 αγώνες. Στη συνέχεια ο 25χρονος Βραζιλιάνος στράικερ δόθηκε δανεικός στην Τοντέλα (συμπαίκτης του Χαβιέ) και πρόσφερε σημαντικές βοήθειες στην προσπάθεια παραμονής της, με 5 γκολ σε 12 συμμετοχές.

Ποιος είναι ο Ρονάν

Ο Ρονάν έχει ύψος 1,95 και πρόκειται για καθαρό φορ περιοχής με καλή τεχνική κατάρτιση και καλή αντίληψη του παιχνιδιού, αλλά δεσμεύεται ως το 2021. Στην Πορτογαλία θεωρούν όμως ότι ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες θα επιδιώξει να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του σε ομάδα με υψηλότερους στόχους.

Ο Βραζιλιάνος φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φλουμινένσε στην πατρίδα του, πήγε στην Πάρμα δανεικός, στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Γκρέμιο και έπειταήρθε στην Ευρώπη. Στην Πορτογαλία εκτός από τη Ρίο Άβε, έχει παίξει σε Σανζοανένσε, Βαρζίμ και Τοντέλα.

Δείτε γκολ του Ρονάν απέναντι στην Πόρτο

Μεγάλη μάχη γίνεται ανάμεσα στους «αιώνιους» για τον Μαουρίσιο Ίσλα. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Το όνομα του 32χρονου δεξιού μπακ ακούγεται εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό και παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν, η περίπτωσή του παραμένει στο «τραπέζι». Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Ίσλα, με προοπτική επέκτασης για ακόμη ένα κι όσο ο παίκτης δεν κλείνει στη Μπέτις, στην οποία εμφανιζόταν να βρίσκεται προ των πυλών, τόσο θα συνεχίζουν να ελπίζουν, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα των «πράσινων» είχε προτείνει στον 32χρονο Χιλιανό δεξιό μπακ, διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές στις 350 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ, με διάφορα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιο που προτείνουν οι «πράσινοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments