Αθλητισμός

Ραφαέλ Ολυμπιακός: Πολλές οι δυσκολίες αλλά τον θέλουν στο λιμάνι

Ραφαέλ Ολυμπιακός: Πολλές οι δυσκολίες αλλά τον θέλουν στο λιμάνι
Ραφαέλ Ολυμπιακός: Για αυτόν τον παίκτη θα φουλάρουν τις μηχανές τους.

Ο Ραφαέλ είναι ένας παίκτης που τον θέλει ο Ολυμπιακός, αν και γνωρίζουν πολύ καλά στο λιμάνι ότι οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές.

Είναι… αλμυρή περίπτωση, αλλά για αυτόν θα φουλάρουν τις μηχανές προκειμένου να καλύψουν το κενό που έχουν στο δεξί άκρο της άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΦΩΣ. Εξάλλου, όπως αναφέρουν και άλλα δημοσιεύματα μια εντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων θα χρειαστεί για να μείνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεχωρίσει παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του Νορβηγού μπακ, όπως τον Ραφαέλ ντα Σίλβα στον οποίο θα βρουν και περισσότερο συναίσθημα.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, τον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελαμπντελαουί για το δεξί άκρο της άμυνας ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν αρκείται σε μια απλή επιλογή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Ράφαελ Ντα Σίλβα.  Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Λιόν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Η περίπτωσή του βεβαίως μόνο εύκολη δεν θεωρείται. Τα οικονομικά δεδομένα του παίκτη αλλά και το γεγονός ότι τον θέλουν και άλλες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η Παρί Σεν Ζερμέν, στέκονται εμπόδια στην απόκτησή του, τα οποία όμως δεν είναι αξεπέραστα. Σημειώνεται πάντως ότι αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζουν οι Πειραιώτες καθώς παίζει και το όνομα του Τζεράλντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα.

Τι θα γίνει με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί;

Όσο αφορά στον Ομάρ Ελαμπντελαουί και το τι μέλλει γενέσθαι, ψάχνουν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον αντικαταστάτη του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό και ακόμα δεν έχει ανανεώσει με την ελληνική ομάδα. Δημοσιεύματα του Ιουλίου ανέφεραν πως κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί αν και στις συζητήσεις είχε διαπιστωθεί απόσταση στο οικονομικό. Ο ποδοσφαιριστής εξάλλου, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως συνεχίζει να θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα», αν και φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments