Αθλητισμός

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε από την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε από την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο
Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος αθλητής προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση που δείχνει το πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μετά από πολλά χρόνια και έντονες στιγμές οι δρόμοι του έμπειρου γκάαρντ με την ομάδα της καρδιάς του χωρίζουν. Ο ίδιος δεν έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μια σπουδαία απόφαση. Ο Παππάς είχε δείξει πόσο κοντά είναι στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο που έχει ιδρύσει ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη φορά δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του.

Ο πρώην γκαρντ των «πράσινων» είχε δώσει το «παρών» σε πολλούς αγώνες της ομάδας, είτε από την κερκίδα είτε ακόμα και από τον πάγκο, ενώ είχε βρεθεί και σε προπονήσεις συμμετέχοντας και βοηθώντας με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια που γινόταν.Όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, ο Νίκος Παππάς αποφάσισε πλέον να βοηθήσει ακόμα πιο ενεργά! Ο Έλληνας γκαρντ, άσχετα με το που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, πήρε την απόφαση να μπει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο. Θυμίζουμε ότι κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί δυο αρτιμελείς παίκτες και ο Νίκος Παππάς θα είναι ένας από αυτούς, δηλώνοντας μάλιστα «συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό».

Η ανακοίνωση

«Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ! Αφού είδε τους αγώνες της ομάδας μας ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε «Παναθηναϊκός» μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει… Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως. Πλέον ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει «Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ.

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ , και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται , είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να παίξω , είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο, είναι τεράστια η χαρά για μένα αυτή η πρόσκληση»».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments