Αθλητισμός

Σεμέδο: Και η Πόρτο κοιτάει τον παίκτη του Ολυμπιακού

Σεμέδο: Και η Πόρτο κοιτάει τον παίκτη του Ολυμπιακού
Σεμέδο: Πολύ συζήτηση γίνεται γύρω από το όνομα του στόπερ του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία. Μετά την Μπενφίκα, και η Πόρτο φαίνεται να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα τον έχουν στη λίστα τους. Μέχρι τώρα ακουγόταν η Μπενφίκα αλλά απ΄ότι φαίνεται και μια ακόμα πορτογαλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζει στη Λίβερπουλ την καριέρα του, αλλά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που απασχολεί συλλόγους του εξωτερικού. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μία ακόμα τέτοια περίπτωση, είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο… στόχαστρο αρκετών συλλόγων και οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά “καυτές”.

Κάτι τρέχει με τον Σεμέδο

Μέχρι τώρα στην Πορτογαλία θεωρούσαν σχεδόν σίγουρο πως ο ποδοσφαιριστής θα πάει στη Μπενφίκα και πως είναι η πρώτη επιλογή του Ζέσους. Δεν φαίνεται, ωστόσο να είναι και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα γι’ αυτή την επιλογή. Ναι μεν ο Σεμέδο αρέσει στη Μπενφίκα και έχουν πολύ καλή άποψη, αλλά φαίνεται πως δεν “καίγονται” κιόλας να τον πάρουν άμεσα.

Κάπως έτσι στην Πορτογαλία τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι στα υπόψη της Πόρτο. Σύμφωνα με το fosonline.gr οι “Δράκοι” έχουν στη λίστα τους τον Ρούμπεν Σεμέδο και είναι ένα από τους στόπερ που εξετάζουν για την ενίσχυση του κέντρο της άμυνας τους.

Είναι προφανές πως κάτι κινείται γύρω από τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Και ο ίδιος, πάντως, δεν έχει κρύψει πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική ενός μεγαλύτερου πρωταθλήματος. Στον Ολυμπιακό κατάφερε να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του, αλλά τώρα βλέπει ως ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα.

Τι ποσό ζητάει ο Ολυμπίακός

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει αν αυτό γίνει με τους δικούς του οικονομικούς όρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε 10 εκατομμύρια ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Την ίδια στιγμή όσον αφορά την Μπενφίκα μπορεί να έχει αρκετούς πόρους για να χαλάσει, αλλά δεν έχει σκοπό να δώσει ένα σκασμό λεφτά για τον Σεμέδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση θα είναι οριακά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο οι «αετοί» θα προσπαθήσουν να πείσουν τους «ερυθρόλευκους» βάζοντας έμψυχα ανταλλάγματα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Πορτογαλική ομάδα φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει χρήματα και τον Ανδρέα Σάμαρη που πριν έξι χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει το ντίλ και μπορεί η Πόρτο να βρει τον δρόμο, αν όντως ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments