Τεχνολογία

Messenger Facebook: Έρχονται νέες ρυθμίσεις για τους χρήστες

Messenger Facebook: Έρχονται νέες ρυθμίσεις για τους χρήστες
Messenger Facebook: Κάτι διαφορετικό ετοιμάζει η εταιρεία για τη γνωστή εφαρμογή συνομιλίας.

Τo Messenger είναι μια από τις γνωστές εφαρμογές για συνομιλία μέσω διαδικτύου. Εκατομμύρια χρήστες σε όλον το κόσμο το χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με φίλους, συγγενείς, συνεργάτες από όπου κι αν βρίσκονται, αρκεί να έχουν μια σύνδεση ίντερνετ. Η πλατφόρμα που ανήκει στο Facebook φαίνεται πως φροντίζει συνεχώς να βελτιώνεται και παρέχει νέες ρυθμίσεις στους χρήστες αυτούς.

Πρόσφατα λοιπόν έγιναν γνωστές οι άγνωστες νέες ρυθμίσεις του Messenger που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες. Και οι δύο αρχικά θα έχουν εφαρμογή σε iOS συσκευές και έπειτα σε Android.

  • Η πρώτη ρύθμιση είναι είναι το App Lock. Η συγκεκριμένη προσθήκη βασίζεται στα συστήματα βιομετρικής πιστοποίησης των συσκευών για να ξεκλειδώσουν την εφαρμογή, όπως είναι η αναγνώριση προσώπου και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (Face ID και Touch ID στο iOS).
  • Όσον αφορά, τώρα, τη δεύτερη ρύθμιση ουσιαστικά είναι η δυνατότητα να θολώνουν αυτόματα οι εισερχόμενες φωτογραφίες ή videos από χρήστες που δεν είναι φίλοι σου στο Facebook. Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι ήδη διαθέσιμο σε Instagram και WhatsApp και αναμένεται να έρθει και στο Facebook Messenger.

Λίγα λόγια για το Messenger:

Το Facebook Messenger, εν συντομία Messenger, είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει το κείμενο και τη φωνή. Η εφαρμογή Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην αρχική ιστοσελίδα. Μάλιστα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα πετυχημένη εφαρμογή με το Facebook να έχει αναφέρει ότι έχει ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Facebook Lite: Αποσύρεται από το iOS

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό,  με ανακοίνωσή της στο MacMagazine, η εταιρεία απενεργοποιεί το Facebook Lite για το iOS.  «Το Facebook Lite για iOS θα απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την αυθεντική εκδοχή του Facebook για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εταιρίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και για το Andorid. Για την ώρα οι χρήστες με κινητά Android έχουν κανονικά πρόσβαση στο πιο ελαφρύ Facebook.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments