Αθλητισμός

Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας σέντερ στις προπονήσεις του «τριφυλλιού»

Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας σέντερ στις προπονήσεις του «τριφυλλιού»
Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Με το «τριφύλλι» θα προπονείται ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας.

Το «παρών» στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού θα δίνει ο Γιάννης Μπουρούσης. Η επίσημη «πρώτη» του «τριφυλλιού» για τη φετινή σεζόν είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (18/8, στις 18:00 το απόγευμα) στο ΟΑΚΑ και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δηλώσεις από τον προπονητή και τους αθλητές των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την προετοιμασία του και ο Γιάννης Μπουρούσης θα βρεθεί μαζί με τους παίκτες της ομάδας για να βοηθήσει στις προπονήσεις των «πράσινων», αλλά και για να μείνει ο ίδιος σε φόρμα. Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να τα δώσουν… όλα για να είναι έτοιμοι στις πρώτες αγωνιστικές μάχες. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θα αρχίσει την Τρίτη 18 Αυγούστου την προετοιμασία της, με τον Έλληνα κόουτς να έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ και να θέτει ως στόχο να βάλει άπαντες στον ρυθμό της ομάδας.

Διατηρεί άριστες σχέσεις ο Μπουρούσης

Στην «πρώτη» του «τριφυλλιού» όπως συνηθίζεται στις προετοιμασίες θα πάρουν μέρος και παίκτες θα βοηθήσουν και θα βοηθηθούν αυτό το διάστημα. Ένας από αυτούς είναι και ο «Μπούρου». Ο έμπειρος σέντερ βρίσκεται στην Ελλάδα και θα προπονηθεί με τους πρωταθλητές το επόμενο διάστημα. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, από το πέρασμά του στην ομάδα τη σεζόν 2016-2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, αυτή την περίοδο ο Μπουρούσης έχει… ανοιχτή γραμμή με ομάδες από την Κίνα και την Ισπανία, ώστε να βρει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Πρόκειται για δύο χώρες στις οποίες η «μετοχή» του έχει αρκετά υψηλή τιμή και ο διεθνής παίκτης κοιτάει προς αυτές τις αγορές. Βέβαια, οι συνθήκες -ειδικά στην Κίνα– λόγω του κορωνοϊού δεν είναι εύκολες και ο ίδιος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις.

Ποιοι άλλοι θα βοηθήσουν στην προετοιμασία

Από εκεί και πέρα, στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα πάρουν μέρος και οι Νίκος Δίπλαρος, Μιχάλης Καμπερίδης, που θα προπονηθούν με τους «πράσινους» τον επόμενο μήνα, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν την αναζήτηση της επόμενης ομάδας τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments