Αθλητισμός

Γιώργος Γεωργίου Τσιμίκας: Έτσι σχολίασε τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ

Γιώργος Γεωργίου Τσιμίκας: Έτσι σχολίασε τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ
Γιώργος Γεωργίου Τσιμίκας: Το δικό του σχόλιο έκανε για την μετακόμιση του Έλληνα μπακ στο Anfield ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου σχολίασε τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, που πήγε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μάλιστα, εξήγησε γιατί διαχωρίζει τη μεταγραφή του Τσιμίκα με αυτήν του Κυριάκου, επίσης στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ. Παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος είχε πει καιρό πριν ότι αξίζει ο Τσιμίκας να βρεθεί στη συγκεκριμένη ομάδα.

“Δικαιότατα πήγε ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ. Με μια διαφορά όμως… μαγαρίστηκε η Λίβερπουλ. Νομίζω αυτή η μεταγραφή είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Γιατί πήγε σε μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας, πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι πολύ μεγάλη μεταγραφή. Ο Κλοπ τον παρακολουθούσε από την Βίλεμ. Πιστεύω οτι ο Τσιμίκας μπορεί να παίξει και αριστερό χαφ. Μπορεί και αριστερό μπακ αν πάρει μια πλευρά μαζί με τον Ρόμπερτσον” είπε μεταξύ άλλων και τόνισε: “Δεν υπάρχει καλύτερο μπακ φέτος”.

Ακούστε τι ακριβώς είπε ο γνωστός δημοσιογράφος:

Στο Νησί ο Έλληνας μπακ:

Υπενθυμίζεται, πως από τις 10 Αυγούστου ο Κώστας Τσιμίκας είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Λίβερπουλ. Πρόκειται για μια μεταγραφή που θα φτάσει τα 25.000.000 ευρώ, αν συμπεριλάβουμε τα χρήματα που θα εισπράξουν ο Ολυμπιακός, οι ατζέντηδες και ο παίκτης. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στην Αγγλία, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες είχαν περισσότερο τυπικό, παρά ουσιαστικό ρόλο και ανακοινώθηκε. Μάλιστα βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ιστοσελίδα της Λίβερπουλ γέμισε με “θέματα Τσιμίκα”. Η ανακοίνωση έκανε την αρχή. Στη συνέχεια, ανέβηκαν κείμενα με το βιογραφικό του, η είδηση με τη φανέλα που θα φοράει στη Λίβερπουλ κι ένα φωτογραφικό θέμα. Φυσικά, οι πρώτες δηλώσεις του στο LFCTV, το επίσημο κανάλι της ομάδας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League. Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League“, είπε ο Τσιμίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments