Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Ζητά από τους Αμερικανούς να κάνουν την αλλαγή στις εκλογές των ΗΠΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Ζητά από τους Αμερικανούς να κάνουν την αλλαγή στις εκλογές των ΗΠΑ
Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώην ηθοποιός προέβη σε μια πολιτική δήλωση με αφορμή τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως «έσπασε» το πρωτόκολλο καθώς ζήτησε από τους Αμερικανούς να κάνουν μια αλλαγή στις εκλογές που πρόκειται να γίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι, συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση «When we all vote» (Όταν ψηφίζουμε όλοι), την οποία έχει ιδρύσει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και έχει στόχο να πείσει όσο περισσότερους Αμερικανούς γίνεται να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο που θέλει όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να αποφεύγουν τις πολιτικές δηλώσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, η Μέγκαν Μαρκλ επεσήμανε το εξής: «Πιστεύω ότι αν συμμετέχετε σε αυτή την εκδήλωση μαζί μας είναι επειδή (…) έχετε περισσότερα κίνητρα να δείτε την αλλαγή την οποία χρειαζόμαστε και αξίζουμε», χωρίς ωστόσο να καλέσει ευθέως τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν. «Ψηφίζουμε για να τιμήσουμε αυτούς που προηγήθηκαν ημών και για να προστατεύσουμε αυτούς που ακολουθούν», τόνισε η δούκισσα του Σάσεξ.

«Είμαι μισή μαύρη και μισή άσπρη και έχω συμφιλιωθεί με αυτό».

Περιγράφοντας τη καταγωγή της, η Μαρκλ έχει πει: «Ο πατέρας μου είναι Καυκάσιος και η μητέρα μου είναι Αφροαμερικανίδα. Είμαι μισή μαύρη και μισή άσπρη. Έχω συμφιλιωθεί με αυτό και το λέω ποια είμαι, μοιράζομαι δημόσια την καταγωγή μου, δηλώνω περήφανη που είμαι μια γυναίκα μεικτής φυλής». Η μητέρα της έχει ως απογόνους Αφρικανών που πήγαν σκλάβοι στην Γεωργία και ο πατέρας της έχει ολλανδική, αγγλική και ιρλανδική καταγωγή. Μεταξύ των προγόνων του πατέρα της θεωρούνται οι Captain Christopher Hussey, o Ροβέρτος Α’ βασιλιάς της Σκωτίας, ο Sir Philip Wentworth και η σύζυγός του, Mary Clifford, απόγονος του Εδουάρδου Γ’ βασιλιά της Αγγλίας.

Η ίδια γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1981 στο Λος Άντζελες. Η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, μια κοινωνική λειτουργός και δασκάλα γιόγκα, κατοικεί στο View Park – Windsor Hills της Καλιφόρνια. Ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, κατοικεί στο Μεξικό και είναι ένας βραβευμένος με Έμμυ σκηνοθέτης. Το επάγγελμα του πατέρα της την οδήγησε να τον επισκέπτεται συχνά στα παρασκήνια της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά». Οι γονείς της χώρισαν όταν η Μαρκλ ήταν έξι ετών. Έχει δυο μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέρφια από τη μεριά του πατέρα της, τον Tόμας Μαρκλ Τζούνιορ και τη Σαμάνθα Γκραντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments