Video

Μαρία Ηλιάκη γάμος: Το δαχτυλίδι φούντωσε τις φήμες ότι παντρεύεται

Μαρία Ηλιάκη γάμος: Το δαχτυλίδι φούντωσε τις φήμες ότι παντρεύεται
Μαρία Ηλιάκη γάμος: Φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή.

Μερικά posts στο Instagram ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες ότι η πρώην παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ κοντά στο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η επιχειρηματίας φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή, ζώντας τον απόλυτο έρωτα με τον επί χρόνια σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, με τις φήμες για προετοιμασίες γάμου να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα. Είναι εξάλλου, φανερό πως ο δεσμός τους τούς γεμίζει χαρά αφού σε κάθε φωτογραφία τους τόσο ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, μα η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα, έχουν φουντώσει οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται με αφορμή ένα άκρως εντυπωσιακό μονόπετρο…

Ειδικότερα, η Μαρία Ηλιάκη ως λάτρης των social media μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της. Έτσι, σε πρόσφατα stories που ανέβασε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διακρίνεται στο χέρι της ένα μονόπετρο, γεγονός που πυροδοτεί τις φήμες ότι εκείνη και ο Στέλιος ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Μετά από  την κοινή τους απόδραση στην Κρήτη, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψαν στη Ζυρίχη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ευχαριστήθηκε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελούντα και στα Χανιά, αν και αποφάσισε να ταξιδέψει ξανά στην Ελβετία, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Στέλιου ο οποίος διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στα Χανιά και έτσι δεν υπάρχει καλοκαίρι που το ζευγάρι δεν επισκέπτεται το νησί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments