Αθλητισμός

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Επιμένει η Νιουκάστλ στην απόκτηση του παίκτη

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Επιμένει η Νιουκάστλ στην απόκτηση του παίκτη
Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθεί η Νιουκάστλ τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Έλληνα διεθνή.

Επιμένει η Νιουκαστλ για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «καρακάξες» έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση στην ομάδα της Τούμπας, καθώς το όνομα του υπάρχει εδώ και καιρό στην λίστα της αγγλικής ομάδας.

Απλώς μέχρι και την Τρίτη (25/8) υπήρχε ο ευρωπαϊκός «τελικός» του «Δικεφάλου» κόντρα στην Μπεσίκτας, που είχε «παγώσει» τα πάντα γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα Τούμπα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Στην Τούμπα επαναφέρουν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ασφαλώς το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη είναι στην πρώτη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από τους δύο συλλόγους, η Νιουκάστλ έχει προχωρήσει σε πρόταση 4.200.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του (ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης) 25χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Από τη Νιουκάστλ δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση που απασχολεί εκτός από το Νησί κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες σε Γαλλία (Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν) και Ιταλία (Μπολόνια).

Ενδιαφέρον και για άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ

Την ίδια στιγμή ενδιαφέρον δείχνουν και άλλες ομάδες του εξωτερικού για παίκτες του ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς  έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αμβούργου, που σκέφτεται να τον εντάξει στο ρόστερ της. Η καλή σεζόν που είχε ο Βόσνιος με την Άουε τη χρονιά που πέρασε έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο κεντρικός αμυντικός της Τούμπας είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2. svg%3E

Μάλιστα, ο νεαρός στόπερ βρέθηκε μια  ανάσα από την παραμονή του στην Άουε, ωστόσο η εν λόγω πώληση δεν προχώρησε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα ιστοσελίδα από την Βοσνία, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Αμβούργου με φόντο τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το sdna.gr.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα σημειώνει πως το Αμβούργο εξετάζει δυο επιλογές από την ΚΠΡ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας, καθώς γνωρίζει την κατηγορία και πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις.

Μάλιστα στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Δικέφαλος θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με ένα ποσό στις 800.000 χιλιάδες ευρώ, υπογραμμίζοντας πως το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Την ίδια στιγμή τα οικονομικά της ομάδας της Τούμπας βελτιώνονται μετά την νίκη του ΠΑΟΚ από την Μπεσίκτας. Οι κινήσεις του δικέφαλου του Βορά από δω και πέρα θα κρίνουν το ρόστερ της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments