Ελλάδα

Λευκάδα σκάφος: Θρίλερ με τον εντοπισμό του πλοιάριου που είχε χαθεί από την Κεφαλονιά – Άφαντοι οι επιβάτες

Λευκάδα σκάφος: Θρίλερ με τον εντοπισμό του πλοιάριου που είχε χαθεί από την Κεφαλονιά – Άφαντοι οι επιβάτες
Λευκάδα σκάφος: Εντοπίστηκε το πλοιάριο που είχε χαθεί από την Κεφαλονιά το Σάββατο. Κανένα ίχνος από τους τέσσερις επιβαίνοντες.

Εντοπίστηκε στην Λευκάδα τελικά το σκάφος «Δίας» που εξαφανίστηκε από την Κεφαλλονιά το Σάββατο, ενώ δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τους τέσσερις επιβάτες. Συγκεκριμένα σε παραλία της δυτικής Λευκάδας το εντόπισαν οι λιμενικές Αρχές. Το σκάφος είχε νοικιαστεί από αλλοδαπό τουρίστα που μαζί με άλλους τρεις επιβάτες έφυγαν από το λιμάνι της Κεφαλλονιάς την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το σκάφος εντοπίστηκε από λουόμενους σε μια μικρή παραλία δυτικά της περιοχής «Κάθισμα» Λευκάδας. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του τοπικού λιμεναρχείου αλλά και της αστυνομίας και διενεργήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος στο σκάφος για την εύρεση οποιαδήποτε στοιχείου σχετικά με τους τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Μετά την έρευνα που έγινε από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς βρέθηκε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός είχε προσκομίσει πλαστή ταυτότητα για να υπογράψει το μισθωτήριο συμβόλαιο, με την εταιρία ενοικιάσεως σκαφών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου, ώστε να νοικιάσουν ένα σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όταν το σκάφος δεν γύρισε το απόγευμα της Παρασκευής όπως είχε συμφωνηθεί, ο ιδιοκτήτης του σκάφους «ΔΙΑΣ» με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4,8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments