Αθλητισμός

Ουάρντα Παναθηναϊκός: Υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του

Ουάρντα Παναθηναϊκός: Υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του
Ουάρντα Παναθηναϊκός: Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει πρόταση από την Ομόνοια, αλλά δεν μοιάζει εύκολο να τα βρει η κυπριακή ομάδα με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι θέσεις στον Παναθηναϊκό να είναι κλεισμένες αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως το σενάριο για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα είναι υπαρκτό καθώς το «τριφύλλι» φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Αιγύπτιο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Παρότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει πρόταση από την Ομόνοια, δεν μοιάζει εύκολο να τα βρει η κυπριακή ομάδα με τον ΠΑΟΚ, αν και δεν είναι πολύ υψηλό το ποσό που αξιώνει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Επίσης, θεωρητικά πάντα, δεν είναι από τις θέσεις που ψάχνει ενίσχυση ο Παναθηναϊκός. Σαβιέρ, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης είναι τέσσερις παίκτες για τα άκρα του «τριφυλλιού», ενώ υπάρχει πάντα και ο Βιγιαφάνιες που μπορεί να παίξει με άνεση εκεί.

Φαίνεται πως έχει υπάρξει επαφή και από τους ανωτέρω

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το sportime, εξετάζεται και ο Αμρ Ουάρντα. Μάλιστα, η επαφή φαίνεται να έχει ήδη γίνει απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει ενεργοποιηθεί ξανά αυτό το καλοκαίρι. Οι υποθέσεις Βέλεθ και Βιγιαφάνιες άλλωστε είχαν (και) δική του εμπλοκή. Για αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο και για τον 27χρονο Αιγύπτιο. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Αυτό έχει ως συνέπεια η παραμονή του να μην θεωρείται βέβαιη. Συνεπώς πως η κρούση στον Ουάρντα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό σενάριο αλλά τις επόμενες μέρες θα φανεί και κατά πόσο ευσταθεί.

Και μπορεί το τι «μέλλει γενέσθαι» να είναι άγνωστο, αλλά είναι σίγουρο πως Αμρ Ουάρντα δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του, αφού αποτελεί «ξένο σώμα» για την ομάδα της Τούμπας, την ώρα που πληθαίνουν τα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6, ο Αιγύπτιος οριστικά πια δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αιγύπτιο άσο, είναι η Ομόνοια από την Κύπρο που επιθυμεί την ενίσχυσή της στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments