Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Φέλιξ Μπριχ σφυρίζει στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Φέλιξ Μπριχ σφυρίζει στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο πασίγνωστος Γερμανός διαιτητής θα σφυρίξει στο ματς της Κυριακής ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

O πασίγνωστος Γερμανός ρέφερι, Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό την Κυριακή 30 Αυγούστου, όπως ενημέρωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ). Ο Μπριχ είναι ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της UEFA, με παρουσία το 2014 στον τελικό του Europa League, ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπενφίκα, όπως και στα δύο τελευταία Μουντιάλ της Βραζιλίας (2014) και της Ρωσίας (2018).

Πρόσφατα, ο Γερμανός διαιτητής βρέθηκε στον ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επικράτησαν οι Ισπανοί (οι οποίοι στη συνέχεια κατέκτησαν το τρόπαιο ανάμεσα στην Ίντερ). Τον Αύγουστο σφύριξε, επίσης, το ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Βοηθοί του Φέλιξ Μπριχ, στον τελικό του Κυπέλλου θα είναι οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, ενώ 4ος ορίστηκε ο επίσης Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ. VAR και AVAR, ορίστηκε ο Τομπίας Ράιχελ και η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτιτκής Αττικής), αντίστοιχα ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Δάγκλης (Μακεδονίας).

Ο Φέλιξ Μπριχ έχει γεννηθεί το 1975 στο Μόναχο. Είναι διαιτητής FIFA από το 2007, ενώ έκανε ντεμπούτο στην Μπουντεσλίγκα το 2004. Στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος έχει σφυρίξει 283 φορές, ενώ στο Champions League 71.

Ο Γερμανός διαιτητής φημίζεται για τις διαιτησίες του, με μεγαλύτερο προσόν του το πως συμπεριφέρεται στους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Θεωρείται αυστηρός διαιτητής, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον πει «καρτάκια».

Δείτε τα παιχνίδια που έχει σφυρίξει στην καριέρα του από το Transfermarkt

Να θυμίσουμε ότι χθες έγινε γνωστό ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή 30 Αυγούστου, θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ Sports σε live delay αμέσως μετά τη λήξη του ενενηντάλεπτου, στις 23:00. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Όσον αφορά στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα στις 21:00, θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Στις 19:30 το Pregame Show θα μας παρουσιάσει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments