Lifestyle

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι καλλονή

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι καλλονή
Η 19χρονη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Μαρία Βοσκοπούλου, η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, πρόκειται να κάνει την παρθενική της εμφάνιση ως ηθοποιός, καθώς θα πάρει μέρος στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1 “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Για το εγχείρημά της αυτό μίλησε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η 19χρονη αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει και στο ρόλο που υποδύεται. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και την φωνητική, ενώ αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα «καλύτερα μας χρόνια», ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου. «Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ. Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη, είμαι ανιψιά τους» διευκρίνισε. Όσον αφορά για το βάρος που φέρει το όνομα των γονιών της, η νεαρή Μαρία παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω».

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, αποκάλυψε πως σπουδάζει επικοινωνία και πως θα ήθελε να τη συνδυάσει κάποια στιγμή με την υποκριτική. «Στο μέλλον δεν με φαντάζομαι και πολύ. Προς το παρόν σπουδάζω επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, όχι θέατρο. Πιστεύω πως βοηθάει να έχεις και κάτι άλλο παράλληλα με την υποκριτική και θα ήθελα στο μέλλον να βρω έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν» τόνισε.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Υπενθυμίζεται πως η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην ΕΡΤ1 τον Οκτώβρη. Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Κατερίνα Μπέη και την σκηνοθεσία η Όλγα Μαλέα, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Την τηλεοπτική οικογένεια, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου, η οποία υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments