Video

No Time to Die: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

No Time to Die: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ
No Time to Die: Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, εκτός απροόπτου, τον Νοέμβριο.

«No Time to Die» είναι το όνομα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ και κυκλοφόρησε το τρέιλερ το οποίο τα «σπάει» γιατί έχει λίγο από όλα!

Στην ταινία «No Time to Die», ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη από ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Έτσι, ακόμα ένα μεγάλο «θύμα» της πανδημίας του κορωνοϊού, η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του James Bond αποκτά νέα ημερομηνία πρεμιέρας, μιας και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί τον περασμένο Απρίλιο. Τελικά, το «No Time to Die» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Νοεμβρίου 2020 και έχουμε ακόμη ένα νέο τρέιλερ που αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία.

Εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ (Σάφιν) ως ο νέος μεγάλος κακός του μυστικού πράκτορα, η Λέα Σεϊντού (Μάντελαιν Σουάν), ο Μπεν Γουισό (Q), ο Κρίστοφ Βαλτς (Ernst Stavro Blofeld) και η Λασάνα Λιντς ως μία νέα πράκτορας «00». Με αυτόν τον τρόπο, το τρέιλερ του «No Time to Die» φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αναφορές ότι ο χαρακτήρας της Λιντς, Νόμι, θα παρουσιαστεί ως ο νέος 007, με τον Μποντ να λέει στο τηλέφωνο: «Γνώρισα τον νέο σας διπλό 0, είναι μια αφοπλιστική νεαρή γυναίκα».

Η ταινία, η οποία είναι η 25η του Μποντ, έχει σκηνοθετηθεί από τον Κάρι Φουκουνάγκα (Cary Joji Fukunaga), καθιστώντας τον, τον πρώτο Αμερικανό σκηνοθέτη που ανέλαβε την ευθύνη για μία ταινία του Μποντ. Ο Τζέιμς Μποντ (James Bond) ή Πράκτορας 007 είναι φανταστικός χαρακτήρας, που δημιουργήθηκε το 1953 από τον Άγγλο συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ. Το ονοματεπώνυμό του ανασύρει εικόνες πλούτου, εξωτικές τοποθεσίες, έρωτας, περιπέτεια και κατασκοπεία. Τα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ, με φανατικούς αναγνώστες στα τέλη της δεκαετίας του 1950, μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη δημιουργώντας τη δημοφιλέστερη, πιο μακροχρόνια και επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments