Αθλητισμός

Ατρόμητος Ολυμπιακός: Με Ραφίνια στο Περιστέρι

Ατρόμητος Ολυμπιακός: Με Ραφίνια στο Περιστέρι
Ατρόμητος Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά σιγά η προετοιμασία του Ολυμπιακού και για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ.

Σήμερα Σάββατο (5 Σεπτεμβρίου) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 20:00.

Οι πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος σταρ αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως ποδοσφαιριστής της ελληνικής ομάδας στο Περιστέρι, όπου είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Ατρόμητο. Και αυτό είναι ένα δείγμα ότι μπαίνει στην τελική ευθεία σιγά σιγά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επίσημη πρώτη για τον Ραφίνια

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δοκιμάσει ορισμένους παίκτες- όσους σαφώς έχουν δικαίωμα συμμετοχής- στην αποψινή αναμέτρηση, ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για το τελικό σχήμα. Και στην αποστολή βρίσκεται και ο Ραφίνια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν αποκλείεται ο δημοφιλής αθλητής να μπει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι φίλαθλοι να πάρουν την πρώτη γεύση από τις ικανότητές του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στο λιμάνι. Από εκεί και πέρα, οι Κωστή, Φοντέ Καμαρά και Νίκολιτς θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν στον Πορτογάλο τεχνικό πως αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, σύμφωνα με το sport-fm. Τέλος, ο Τζολάκης φαίνεται πως θα αγωνιστεί ως βασικός, κάτι που δείχνει και τις διαθέσεις του 50χρονου κόουτς ενόψει και του αγώνα με την «Ένωση».

Ο Ολυμπιακός θα παίξει το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι

Θυμίζουμε πως μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα παίξει το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι. Το πρώτο το είχε παίξει μια εβδομάδα πριν τον προγραμματισμένο τελικό με την ΑΕΚ που αναβλήθηκε και ήταν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, σήμερα οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Περιστερίου τον Ατρόμητο και η φιλική αυτή αναμέτρηση των δύο ελληνικών ομάδων θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments