Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις λόγω κορωνοϊού: Θέσεις εργασίας στον δήμο Αγίου Δημητρίου

Προσλήψεις λόγω κορωνοϊού: Θέσεις εργασίας στον δήμο Αγίου Δημητρίου
Προσλήψεις λόγω κορωνοϊού: Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον δήμο Αγίου Δημητρίου.

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών, συνολικού αριθμού ενενήντα ενός ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών – πρόσκαιρων αναγκών για περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Η αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση που θα αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] . Να αναφέρουμε πως ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από σήμερα 5 Σεπτεμβρίου του 2020 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου του 2020 μέχρι 12:00 το μεσημέρι. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε τη σχετική προκήρυξη, πατήστε εδώ .

Να αναφέρουμε βέβαια, πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται προσλήψεις σε δήμους και φορείς λόγω του κορωνοϊού, μετά την εξάπλωσή του σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, έχουν ανακοινωθεί πολλάκις προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία ΕΣΥ για όλες τις ειδικότητες (ιατροί, νοσηλευτές, αποκλειστικές νοσοκόμες, φύλακες, καθαρίστριες, τραπεζοκόμοι, μάγειρες, ηλεκτρολόγοι κλπ).

Εξάλλου, με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συστήματος υγείας λόγω της εξάπλωσης των κρουσμάτων του φονικού ιού, το υπουργείο Υγείας είχε προχωρήσει πριν από μερικούς μήνες, άμεσα στην πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών υγείας σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments