Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θα κοιτάξει στους «κομμένους» του NBA ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θα κοιτάξει στους «κομμένους» του NBA ο Μπαρτζώκας
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Πειραιά έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί να «σκάσει» κάποια εξαιρετική περίπτωση από τους «κομμένους» του NBA.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού έχουν ολοκληρωθεί. Ο μόνος λόγος για να υπάρξει κάποια παραπάνω προσθήκη, είναι αν «σκάσει» κάτι εξαιρετικό από τους «κομμένους» του ΝΒΑ. Βέβαια, αυτό δεν πρόκειται να το ξέρουμε σύντομα, καθώς σε εξέλιξη είναι ακόμα τα play off που φιλοξενούνται στο Ορλάντο.

Όπως αναφέρει το thrylos24.gr, φέτος οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, αναμένεται να πάνε σε δοκιμασμένες λύσεις, δίχως να δώσουν χρόνο να δοκιμάζουν παίκτες. Φυσικά, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσει η αγορά με αρκετούς καλούς και ελεύθερους παίκτες, λόγω του ότι θα έχουν «κοπεί» από το NBA.

Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, ο κόουτς του Ολυμπιακού μπορεί να τσεκάρει από αυτή τη λίστα των παικτών για να φέρει στον Πειραιά ένα «5άρι» ακόμα. Όπως και να έχει πάντως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει, ο παίκτης να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια προετοιμασίας αφού επιβλήθηκε δύσκολα, αυτή τη φορά, του Ηρακλή με 88-75 στο ΣΕΦ όπου παρευρέθη και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τη διαφορά να μην ξεπερνά τους 6 πόντους (43-37 στο ημίχρονο). Ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά 9 πόντων (52-43 στο 25′), όμως ο Ηρακλής επέστρεψε και άρχισε να μειώνει συνεχώς (75-72 στο 37′). Ένα σερί 13-3 του Ολυμπιακού στο τελευταίο τρίλεπτο έγραψε το τελικό 88-75.

Στον αγώνα δεν αγωνίστηκε ο Χασάν Μάρτιν, που είναι τραυματίας με πρόβλημα στη δεξιά ποδοκνημική, καθώς και οι Νικολαΐδης και Χρηστίδης. Αντίθετα, χρόνο συμμετοχής πήραν οι Λαρεντζάκης και Κόνιαρης, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος έπαιξε κανονικά έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 43-37, 62-56, 88-75

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Παπανικολάου 7 (1), Χάρισον 14 (2), Σπανούλης 14 (3 τρίποντα, 3 ασίστ), Σλούκας 14 (1 τρίποντο, 7 ασίστ), Βεζένκοφ 5 (5 ριμπάουντ), Πρίντεζης 3 (1), Ζαν Σαρλς 12 (5 ριμπάουντ,), Τζένκινς 6 (2), Έλις 4 (4 ριμπάουντ), ΜαΚίσικ 9.

Ηρακλής (Ζιάγκος): Τσίλντρες 3, Σαγκς 10 (2), Σχίζας 2, Καββαδάς 8, Γεωργαλάς, Μπόουλινγκ 6(1), Μουρ 14 (1), Πετανίδης, Ντάνιελς 8, Χάνλαν 22 (5), Τσαϊρέλης 2, Φίλλιος, Γκιουζέλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments