Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα αγοραστής: Το όνομα που «παίζει» για την ομάδα της Ηπείρου

ΠΑΣ Γιάννινα αγοραστής: Το όνομα που «παίζει» για την ομάδα της Ηπείρου
ΠΑΣ Γιάννινα αγοραστής: Η ομάδα της Ηπείρου είναι δραστήρια τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ ένα νέο όνομα αγοραστή ήρθε στο προσκήνιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ιδιαίτερα ενεργός τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα υπάρχει επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, ο οποίος εξετάζει να αγοράσει την ομάδα της Ηπείρου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Sportday, «κι άλλος συμπατριώτη μας που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό για ελληνική ομάδα. Αναφέρομαι στον Απόστολο Πανταζή. Οι πληροφορίες θέλουν τον Πανταζή να ενδιαφέρεται για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμα βέβαια οι επαφές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Ουσιαστικά έγινε μία διερεύνηση προθέσεων από τους νυν ιδιοκτήτες, δηλαδή αν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν και τι ανταλλάγματα ζητούν, με τις πηγές μου να αναφέρουν ότι η πλευρά του Χριστοβασίλη αξίωσε 5 με 6 εκατομμύρια ευρουλάκια. Ποσό υπερβολικό για την εποχή μας. «Το πολύ να του δώσεις 1,5 εκατομμύριο και να πληρώσεις και τα χρέη του» συμβούλεψαν τον Πανταζή επιφανείς Γιαννιώτες».

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΣ «χτυπάει» τον Ούγκο Κάιπερς από τον Ολυμπιακό. Το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει κάποιες επαφές με τους «ερυθρόλευκους» για τον Φιορίν Ντουρμισάι, όμως ο διεθνής επιθετικός αποφασίστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Σημερινό ρεπορτάζ του Sportime υποστηρίζει ότι οι Ηπειρώτες παλεύουν την περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος ανήκει επίσης στον Ολυμπιακό και μπορεί να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, για τον Βέλγο επιθετικό ακούγεται ότι ενδιαφέρεται ομάδα από την Πολωνία, και συγκεκριμένα η Λεχ Πόζναν, η οποία, σύμφωνα με το gazzetta.gr, έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ούγκο Κάιπερς. Εξάλλου ο Κάιπερς δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι, με την ομάδα να έχει Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί για τη θέση του. Η προσφορά από τους Πολωνούς ήταν δανεισμός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ο ΠΑΣ απέκτησε Ροδρίγο Εραμούσπε και Μαξίμ Νάτιντσουκ

Τις προηγούμενες μέρες η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την απόκτηση των Ροδρίγο Εραμούσπε και Μαξίμ Νάτιντσουκ. Η ανακοίνωση για τον Εραμούσπε:

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντίνο αμυντικό Rodrigo Nahuel Erramuspe. Γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1990 ξεκίνησε την καριέρα του από τη Lanus, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Huracan, Tigre, Union και στην Quito του Εκουαδόρ, την Medellin της Κολομβίας και την Blooming της Βολιβίας. Το 2014 κέρδισε το Copa Argentina με την Huracan, ενώ είναι κάτοχος τίτλων με τη Lanus και τη Nacional.

Φθάνοντας στα Γιάννενα και υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια χώρα όπως η Ελλάδα και σε μια ομάδα που έδειξε με κάθε τρόπο πόσο με ήθελε. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε μια καλή πορεία φέτος”».

Η ανακοίνωση για τον Νάτιντσουκ

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Maksim Natynchyk. Γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 2002 στη Λευκορωσία, έχει αγωνιστεί για τη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Μπρεστ και την Εθνική Κ17 της χώρας του.

Ο νεαρός επιθετικός θα ενσωματωθεί για αρχή στην ομάδα της Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments